Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ BARUŞ OY KULLANDI

VALİ BARUŞ OY KULLANDI
Vali Baruş ‘Yılın Fotoğrafları’nı oyladı.

Bolu Valisi Baruş, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, 3 fotoğraf için oy kullandı.

Vali Baruş:"Bu fotoğraf yarışması, insanların haberciliğe yaklaşımı ve sosyal meselelere olan duyarlılığı bakımından son derece önemli bir kampanya niteliğinde"

Bolu Valisi Aydın Baruş, Anadolu Ajansı'nın (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi alan Baruş, haber, yaşam ve spor kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

Vali Baruş, haber kategorisinde Wisam Hashlamoun'un "Direnişin sembolü 16 yaşındaki çocuk", yaşam kategorisinde Ali Jadallah'ın "Engelli kardeşlerin yaşamı", spor kategorisinde ise Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

"SON DERECE BAŞARILI BİR ÇALIŞMA"

AA'nın her yıl düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" çalışmasının son derece başarılı olduğunu ifade eden Baruş, "Bu fotoğraf yarışması, insanların haberciliğe yaklaşımı ve sosyal meselelere olan duyarlılığı bakımından son derece önemli bir kampanya niteliğinde. Ben de hem haber dalında hem sosyal yaşam hem de spor dalında fotoğrafları tercih ettim. Haber dalında bir Filistinli kardeşimizin İsrail askerleri tarafından gözü bağlı bir şekilde götürüldüğü fotoğrafı oyladım. Sosyal yaşam alanında da yine Filistin'deki bacakları olmayan bir yavrumuzun nasıl yaşam mücadelesi verdiğini sergileyen son derece ilginç bir fotoğrafa oy kullandım. Spor dalında da engelli kardeşlerimizin Avrupa Futbol Şampiyonası'nda elde ettiği zaferin son derece manalı bir simgesi olan koltuk değnekleri üzerinde havaya kalkmış kaptanımızın fotoğrafını tercih ettim." diye konuştu.


Vali Baruş, tüm insanların bu fotoğraf oylamasına katılmalarının son derece önemli olduğuna vurgu yaparak, "Neticede burada kullandığımız oylar bizim hangi meselelere daha çok duyarlı olduğumuzun bir göstergesi." dedi.

Etiketler: