Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÇARIKCI’DAN DOBRA AÇIKLAMALAR

ÇARIKCI’DAN DOBRA AÇIKLAMALAR
Boluspor, TFF 1’inci ligin ilk devresini 24 puanla 6’ıncı sırada tamamladı. Lig iyi giriş yapamayan ancak son 7 haftada 5 galibiyet alarak ilk 6 içinde yer alan kırmızı beyazlılarda moraller bir nebze olsun yerine geldi. Boluspor’da Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı, ligin ilk yarısını, devre arasında yapılacak transferler ve birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı; “İnşallah ikinci devre Boluspor önce ilk 6’yı bırakmayacak. Bu kulübün buraya gelmesindeki en büyük pay Bolu’daki esnaflarımız. Boluspor’u şampiyon yapmak için gayret göstereceğiz”

“UMDUĞUMUZ, BEKLEDİĞİMİZ HEDEFİMİZİ SON 7 HAFTADA YAKALADIK”

Başkan Çarıkcı, sözlerine Denizlispor maçını değerlendirerek başlayarak; “En maçımızı Denizlispor ile oynadık. 3 puan için Denizli’ye gitmiştik. Takımımızın son haftalardaki iyi çıkışı bize umut vermişti. Denizlispor maçında tek kale top oynamamıza rağmen, 4–5 tane fırsat elimize geçti. Son dakikalarda da Denizlispor’un bir pozisyonu oldu. Sonuçta maç berabere bitti. Bu maçta 3 puan istemiştik ama bir puanda kötü bir puan değil. İlk devreyi de ilk 6 içinde kapattık. Baktığımız zaman sezon başında beklediğimiz puanları aldık diyemem. Umduğumuz, beklediğimiz hedefimizi son 7 haftada yakaladık. Artık eskiye dönmekte bize fayda getirmiyor. Bundan sonraki amacımız Perşembe günü kupada Akhisar ile zorlu maçımız var. Kupada olmak istiyoruz. Elimizdeki kadroda yeterli kadro. Önce o maçı düşüneceğiz. Daha sonra kampa gideceğiz. Kampta da 10 gün kamp yapacağız. Giresunspor maçıyla da ikinci devreye başlayacağız” dedi.  

“TRANSFER ANLAMINDA DA BELKİ 1 TRANSFER OLABİLİR, ARTI 1 TANE DAHA OLABİLİR”

Devre arasında takıma 1 veya 2 takviye yapmayı planladıklarını aktaran Çarıkcı; “Transfer anlamında da belki 1 transfer olabilir, artı 1 tane daha olabilir. Bu ara transferde birçok takımın çok talepleri de var. Özellikle bizim ligde çok takım oyuncu almak istiyor. Baktığımız zaman piyasada oyuncu da yok. Bu ligde hiçbir takım iyi oyuncusunu bırakmıyor. Belki 1–2 transfer eğer olmazsa da artık kadroyu kendi içinden eksik bölgelere hocamız tamamlayabilir. 1 ay transfer devam edecek. Şu anda tek isteğimiz kampımızın iyi geçmesi. İkinci devreye artık mazeret üretmeden devam etmemiz gerekiyor” ifadelerine yer verdi.  

“8 PUAN HAKİKATEN BAŞTA BENİ ÇOK ÜZDÜ”

Boluspor’un ligin başında sıkıntılı günler geçirdiğini sözlerine ekleyen Çarıkcı; “Tabi bu 8 puanları unutmayacağız. 8 puan hakikaten başta beni çok üzdü. Şuan da 24 puana sevinmesem de, sevinmemiz gerekiyor. Allah korusun Boluspor sıkıntılı günlerde geçirdi. Onun için artık 24 puan bizim için 9 puan eksik ama ikinci devre onu kapatmak içinde teknik kadro çok çalışacak. İkinci devre daha değişik bir Boluspor olacak” şeklinde konuştu.  

“BOLUSPOR ÖNCE İLK 6’YI BIRAKMAYACAK”

Boluspor’un ikinci devre lige ağırlığını koyması gerektiğini ifade eden Boluspor kulübü Başkanı Necip Çarıkcı: “Şuan da takım içersinde geçen sene olduğu gibi 7–8 transfer olmayacak. Kimse Boluspor’dan ayrılmak istemiyor. Herkes Boluspor kulübündeki durumu biliyor. Diğer takımları biliyor. Herkes Boluspor’da kalmak için çaba sarf ediyor. Türkiye’de Boluspor, futbol camiasında futbolcu kardeşlerimiz her şeyi biliyor. Kim para ödüyor ki para ödemiyor. Bu bilinen bir şey. Onun için belki 1 tane topçu alırsak iyi olacak. Bizim oyuncularımıza da çok talep var. Biz buradan topçuda göndersek, bütün takımlarda talep olduğunu görmekteyiz. Diğer takımların çok eksiği var. Onun için acele etmeyeceğiz, bekleyeceğiz. Topçu alamasak bile eksik bölgelere monte edilecek. Bunu teknik heyet karar verecek. Sakat oyuncumuz yok. İshak’ın bir sakatlığı vardı geçmek üzere. Takımımızın ikinci devre lige ağırlığını koyması gerekiyor. İkinci devre zor geçecek. İnşallah ikinci devre Boluspor önce ilk 6’yı bırakmayacak. Gelen maçlara göre de politikamızı değiştireceğiz.”

“BOLUSPOR’UN İYİ GÜNÜNDE, KÖTÜ GÜNÜNDE TEK DESTEĞİ VEREN KENDİSİ”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz haricinde siyasilerden destek alamadıklarından yakınan Çarıkcı sözlerini şöyle tamamladı: “Baktığımız zaman her geçen gün çember daralıyor. Bu kulübün buraya gelmesindeki en büyük pay Bolu’daki esnaflarımız. Ben bunu yıllar önce düşünmeye başladım. Boluspor’u şampiyon yapmak için gayret göstereceğiz. Ama geleceğe baktığımız zaman yine bu sene beklediğimiz desteği alamadık. Özellikle siyasilerden ama Belediye Başkanımız hariç. Belediye Başkanımız bizlere her zaman desteğini vermiştir. Gönlümüzün başkanı. Boluspor’un iyi gününde, kötü gününde tek desteği veren kendisi. Ama diğer anlamda da umduğumuz hiçbir şeyi alamadık. Artık benim beklentimde kalmadı. 5–6 aydan bu yana bekliyoruz artık umudum kaybettim. Bizim ne varsa her şey kendimizde artık. Tekrar umutlanmaya gerek yok. Boluspor kendi projesini kendisi yapacak. Boluspor’un kendi ayakları üzerinde durabilmesi lazım. Bunu yapmaya çalışacağım. Boluspor’da bıraktığımda gelir kaynakları 100 bin TL idi, 70’e düştü şu anda 125’e çıktı. Bunu 200–250 bin TL’ye çıkarmak için proje üreteceğiz. Başka çaremiz yok. Buna rağmen halimize şükrediyoruz.”