Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“CUMHURBAŞKANIMIZI MAHCUP ETMEYECEĞİZ”

“CUMHURBAŞKANIMIZI MAHCUP ETMEYECEĞİZ”
Bolu AK Parti 6. Olağan Merkez İlçe Danışma Meclis toplantısı AK Parti İl Başkanlığında gerçekleşti. Meclis toplantısına Belediye Başkanları, Milletvekili ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay Bolu 6. Olağan İl kongresine gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, “Bolu 2019’da üstüne düşecek olan görevini hem yerelde hem genelde sonuna kadar yaparak sizleri mahcup etmeyecek inşallah diyeceğiz” dedi.

6. Dönem Danışma Meclis Toplantısına AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Karacasu Belde Başkanı Celal Beydili, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Eker, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütleri ve partililer katıldı.

Danışma meclisi Saygı Duruşunun Ardından İstiklal Marşının okunması ve açılış konuşmaları ile başladı.

“2019 SEÇİMLERİNİ KAZANMAK ZORUNDAYIZ”

İlk olarak açılış konuşmasını Merkez İlçe Başkanı Ahmet Eker yaptı. Eker konuşmasında2019 seçimlerini kazanmak zorunda olduklarını belirterek işimiz artık daha zor dedi. Eker; “AK Parti kurulduğu 14 Ağustos 2001tarihinden bu yan, 2017 tarihine kadar her seçimi kazanan ülkemizin kaderiyle bütünleşen ve geçmişte inançlarıyla, kimlikleriyle dışlanmış kesimlerin oluşturduğu onların sayesinde geniş kitlelere ulaşmış bir partidir. Biliyorsunuz ki; önümüzde 2023’ün 2053’ün ve 2071’in hedeflenen planlarının temelini oluşturan ve aynı zamanda bünyesinde Belediye Başkanlığı seçimleri, Milletvekilliği seçimlerini ve en önemlisi Cumhurbaşkanlığı seçimini bulunduran 2019 genel seçimleri var. Bu seçimlerde biz teşkilatların ve siz dava arkadaşlarımızın AK Parti çatısı altında bu davanın neferleri olarak işimiz artık daha çok zor. Artık öyle %34’le %40 ile iktidara gelmek yok. Çıta %51+1. %50’nin üzerinde oy almanın ne kadar zor olduğunu 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ve 16 Nisan halk oylamasında görmüş olduk. Bu yüzden 2019 seçimlerini kazanmak için şimdi siz değerli dava arkadaşlarımızla beraber birlik ve beraberlik içinde çıktığımız bu yolda gece gündüz demeden yüz yüze siyaset yaparak inşallah 2019 seçimlerini kazanmak zorundayız.  2019 genel seçimlerinde dünya konjonktürüne baktığımızda ne kadar önemli olduğu ortaya çıkmaktadır. Ben burada sözlerime son verirken AK Parti Bolu Merkez İlçe 6. Dönem Danışma Meclis toplantısının ilimize hayırlı olmasını Allah’tan niyaz eder sizleri saygı ve muhabbetle selamlarım” diye konuştu.

“%50+1’İ HEDEFLEMEK DURUMUNDAYIZ”

Ahmet Eker’in konuşmasının ardından Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz söz aldı. Yılmaz, el birliği ve bütünlük içerisinde %50+1’i hedeflemek durumunda olduklarını ifade ederek; “Her seçim, daha normal bir seçim yaşamayacağız herhalde Allah bize nasip etmedi. Allah bize öyle bir güç kuvvet veriyor ki her seçim daha mühim. Mühim olmayan seçime girmedik. Önümüzdeki seçimler ise artık yeni dönemin seçimleri. Bu yeni dönemde İlçe Başkanımızın da ifade ettiği gibi artık %50+1’i hedeflemek durumundayız. Bunun içinde el birliği, yürek birliği ve bütünlük içerisinde çalışmalara sürekli zaten devam eden çalışmalara bir anlam daha katmak zorundayız. Burada seçimlerden müsbet ve menfi etkisi olan en fazla olanlardan bir tanesi belediyeler. Eğer Belediyeler vatandaşla olan irtibatta sıkıntılı olacak işler yaparlarsa bu seçimlerde sıkıntı oluşturmaya sebep olabilirler. Bunun için başta Bolu Belediye Başkanlığı olmak şartıyla belde ve ilçedeki bütün belediye başkanlarımızla beraber halkın gönlüne girecek çalışmaları hep beraber yapmak zorundayız.” dedi.

 “TÜM İLÇE BELEDİYELERİNE TALİBİZ”

Son olarak toplantıda konuşan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bayrağı yukarıya taşımak zirveye çekmek kolay olabilir ama asıl önemli olan zirvede kalabilmek dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti: “Bir 7 Haziran seçimleri yaşadık o seçimler tüm Türkiye’de olduğu gibi Bolu’da da aldığımız oy oranı belliydi. Akabinde 1 Kasım seçimlerini gördük, bu seçimlerde aldığımız oy oranı AK Parti tarihinin en yüksek oy oranı oldu. Ardından Cumhurbaşkanlığı referandum seçimleri ile yolculuğumuz devam ediyor. Bayrağı yukarıya taşımak zirveye çekmek kolay olabilir ama asıl önemli olan zirvede kalabilmek. Bizim öncelikli hedefimiz ilk önce yerel seçimlerde bir defa ilçelerin hepsi, daha öncesinde vermiş olduğumuz Kıbrısçık, Mudurnu ve Mengen olmak üzere tüm ilçe belediyelerinin hepsini almayı rabbim hepimize nasip edecek inşallah. Yeter ki doğru hassasiyetleri Sayın Cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi o doğru kodlamaları doğru insanlarla yolumuza devam edelim. Eğer bu doğru işleri yaparsak AK Parti binasından balkon konuşması yapmayı rabbim bizlere nasip edecek.

“VERDİĞİMİZ EMANETİ GERİ ALACAĞIZ”

Genel seçimlerde Milletvekilliği ve beraberinde olacak olan Cumhurbaşkanlığı var. Daha öncesinde AK Partinin kurulduğu yıllarda nasıl 3-0 yapmışsak tekrar yapacağız. Biz bunu geçmişte yaptık bu teşkilatlar bu kadrolar bunu yaptı. O verdiğimiz emaneti de inşallah 2019 da yapılacak olan seçimlerde Bolu’da 3’de 3 yaparak geri alacağız. Biz Ankara’ya Sayın Cumhurbaşkanımıza diyeceğiz ki, Sayın Cumhurbaşkanım Bolu’yu merak etmeyin, Bolu 2019’da üstüne düşecek olan görevini hem yerelde hem genelde sonuna kadar yaparak sizleri mahcup etmeyecek inşallah diyeceğiz.”

Etiketler: