Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÜLKÜ OCAKLARINDAN TÜRKEŞ SERGİSİ

ÜLKÜ OCAKLARINDAN TÜRKEŞ SERGİSİ
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bolu İl Başkanlığı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) kurucu Başkanı Alparslan Türkeş’in doğumun 100. yılı dolayısıyla fotoğraf sergisi açtı.


Park Kafe’nin bahçesinde düzenlenen organizasyonda ülkücü gençler merhum Alparslan Türkeş’in fotoğraflarından oluşan sergi açtılar. Sergiye MHP İl Başkanı Adem Evcil, Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül ve MHP’li yöneticilerde katıldı.

ALPARSLAN TÜRKEŞ’İN HAYATINDAN KESİTLERLE YAD EDİLMİŞ”

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bolu İl Başkanı İsmail Akgül fotoğraf sergisi sonrası açıklamalarda bulundu. Akgül açıklamasında; “Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı olarak doğumunun 100.yılında” 100 fotoğrafla Başbuğ Alparslan Türkeş” fotoğraf sergimiz ilimiz merkezinde bulunan City Park Bahçede vatandaşlarımızın ve teşkilatlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Fotoğraf sergimiz Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in hayatından kesitlerle yad edilmiş, Türk gençliğinize geçmiş dönemde çekilen sıkıntılar aktarılmaya çalışılmıştır. Sergimize katılım sağlayan MHP Bolu İl Başkanımıza ve yönetimine, üniversite teşkilatlarımıza, Asena teşkilatlarımıza, Ülkü Ocakları İl yönetimine, Bolulu hemşerilerimize ve City park işletmecilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. Her daim Yüce Türk Milletinin emrindeyim. Biz Alparslan Türkeş’in Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” dedi. 

Etiketler: