Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖZCAN'DAN REFERANDUM TEKLİFİ

ÖZCAN'DAN REFERANDUM TEKLİFİ
CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan 19 Aralık Salı günü yapılacak olan Gölcük ihalesi hakkında konuştu. “Gölcük tüm Boluluların ortak değeridir” diyen Özcan, Gölcük’ün geleceğine Boluluların karar vermesi gerektiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Gölcük ihalesi hakkında konuştu. Geçtiğimiz hafta ulusal basının da haberlerinde yer verdiği, 12 Aralık Salı günü ise Bolu Belediyesinin resmi internet sitesinden yayınladığı ihale ilgili haber, polemikleri de beraberinde getirdi.

Bolu Belediyesi, doğal yapısıyla uyumlu yeni tesisler kurulması ve parkın 22 yıllığına işletilmesi için ihaleye çıktı. 19 Aralık’ta yapılacak ihalede, koruma kullanma dengesi gözetilecek ve Gölcük’ün herkesi hayran bırakan doğal görünümü korunacak ibaresi ile yayınladığı haber sonrası Milletvekili Tanju Özcan bir mesaj yayınladı. 

Özcan yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi, “Maalesef ki Bolumuz Türkiye’nin gündeminde olumlu bir konuyla ilgili değil yine Gölcük’ün imara açılmasıyla ilgili tartışma var. Bütün Türkiye bu karara son derece üzüldü bunu görebiliyoruz. Bolu Belediye Başkanı maalesef kimseye sormadan Gölcük Tabiat Parkını imara yapılaşmaya açmaya karar vermiş 19 Aralık’ta ihale yapacakmış. Ben diyorum ki Alaaddin Yılmaz Gölcük senin şahsi malın değil, Gölcük tüm Bolunun ortak değeri ve Türkiye’nin simgesi o yüzden Gölcük’ün geleceğine Bolulular karar vermeli. O yüzden hiç vakit geçirmeden hiç kıvırmadan pazartesi günü sandığı koy belediye önüne, Bolulular gelsin oy kullansın sor bakalım Gölcük imara açılsın mı açılmasın mı evet derse Bolulular diyecek sözüm yok ama hayır derlerse de sen bu çılgın fikirlerinden derhal vazgeç. Biz istiyoruz ki Gölcük yine halkın olsun, halkı gitsin pikniğini yapsın, doğal olarak kalsın biz bunun arzusundayız. Pazartesi günü o sandığı belediye önünde görmek istiyoruz sen koymazsan koyacak birileri bulunur.” 

Etiketler: