Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AİBÜ BOLU GENÇ-İHH ÖĞRENCİ TOPLULUĞUNDAN KONFERANS

AİBÜ BOLU GENÇ-İHH ÖĞRENCİ TOPLULUĞUNDAN KONFERANS
AİBÜ Genç-İHH Öğrenci Topluluğu AİBÜ Mavi Salonda “İslam Coğrafyasında ve Dünya Siyasetinde Neler Oluyor?” konulu Gazeteci Araştırmacı Yazar Nevzat Çiçek’in konuşmacı olarak katıldığı bir program gerçekleştirdi.

Programa Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Mengen İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Çelepci,  AİBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ural, İl Dernekler Md. İslahattin Mülayim, birçok STK temsilcileri ile Bolu-İHH yönetimi, üyeleri ve çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

Genç-İHH başkanı Fatih Yazıcı Genç-İHH Misyonunun İHH İnsani Yardım Vakfı’nın yıllar boyunca edindiği tecrübeleri paylaşarak, din, dil, mezhep ve ırk ayrımı gözetmeksizin daima mağdur ve mazlumların yanında, ümmet bilincine sahip, adaletin ve iyiliğin hâkim olması için çalışma gayretinde olan donanımlı gençlerin yetişmesine katkı sağlamak olduğunu;  vizyonunun ise; Yetişmesine katkı sağladığı gençlerin, yeryüzünde yaşanan zulümlerin, insan hak ve ihlallerinin sona ermesi, sosyal adaletin sağlanması ve yoksulluğun giderilmesini sağlaması olduğunu açıkladı.

Bolu Genç-İHH Başkanı Ali Fatih Öztürk’te tüm katılımcılara teşekkür ederek Bolu Genç-İHH’nın çalışmalarını anlattı.

Son Olarak da Gazeteci Araştırmacı Yazar Nevzat Çiçek’te İslam Coğrafyası üzerinde oynanan oyunların dünya siyasetiyle ilişkisini anlattı. Öğrenci ve konukların soru ve cevaplarıyla program sona erdi.

Etiketler: