Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KIRMIZI IŞIK İHLALİ YAPANA AF YOK!

KIRMIZI IŞIK İHLALİ YAPANA AF YOK!
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kırmızı ışık kural ihlali uygulaması yapıldı.


Bolu’da trafik polisleri, Gölyüzü ve Sanayi Kavşaklarında gerçekleştirilen kırmızı ışık, ehliyet, emniyet kemeri, araç muayene ve araç sigorta sorgulama uygulamasında toplam 5 bin 238 TL ceza kesti.

İlimizde, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescilleme ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kural ihlalleri nedeni ile artan kazaları önlemek ve caydırma amacıyla 1 saat boyunca kırmızı ışık uygulaması gerçekleştirdi. Sanayi ve Gölyüzü olmak üzere iki kavşakta gerçekleşen uygulamada 1 saat süresince kırmızı ışıkta geçerek vatandaşlar ve sürücülerin hayatını tehlikeye atan araç sayısı şaşırtırken, polis ekipleri ihlal yapan araçlara ceza işlemi uyguladı.

Yapılan uygulamada kırmızı ışık ihlali yaptığı tespit edilen toplam 16 araç durduruldu. Kırmızı ışık ihlali yapan toplam 16 araca toplam 3 bin 296 TL, bir sürücüye geçersiz ehliyetten cezai işlem uygulandı. Ayrıca araç şoförlerinin genel bilgi taraması yapıldı

 

Etiketler: