Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

HAMSİ FESTİVALİ BÜYÜLEDİ

HAMSİ FESTİVALİ BÜYÜLEDİ
Bolu'da düzenlenen ve çok sayıda kişinin katılması nedeniyle uzun araç kuyruklarının oluştuğu festivalde, 750 kilo hamsi mangalda pişirildi.


"8. Hamsi Festivali", doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı'nda çok sayıda kişinin katılımıyla düzenlendi.

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği tarafından gerçekleştirilen festivale, Bolu Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor kulüp başkanı Necip Çarıkçı, dernek başkanı İsmail Turgut Öksüz ve çok sayıda Trabzonspor taraftarı üniversite öğrencisi katıldı.

Abant'taki piknik alanında toplananlar, çalan müzik eşliğinde horon oynadı. Havanın soğuk olması nedeniyle bazı gençler ısınmak için ateş yaktı. Festivale getirilen 750 kilo hamsi de mangalda pişirilerek, katılımcılara dağıtıldı. 

Hafta sonu tatili için Abant Tabiat Parkı'nı tercih eden tatilcilerin de gelmesiyle parkta yoğunluk oluştu. Abant girişinde uzun araç kuyrukları oluşurken, tatilciler araçlarını park edecek yer bulmakta zorlandı.

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği İsmail Turgut Öksüz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye genelindeki 78 üniversitede Trabzonsporlular Birliği olduğunu belirtti.

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği ve İstanbul Trabzonsporlular Platformu olarak, 4 yıldır öğrencilere destek verdiklerini anlatan Öksüz, "Ülkenin kritik bir dönemden geçtiği bugünlerde öğrencilerin böyle neşeye ve atmosfere ihtiyacı olduğunu düşündük. Onlar ne kadar birlik olurlarsa biz de o kadar onların yanında olacağız." diye konuştu.

 

Öksüz, organizasyona katılan yaklaşık 3 bin kişiye 750 kilo hamsinin pişirilerek ikram edildiğini de sözlerine ekledi.

 

Etiketler: