Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BU SEZON İKİNCİ KEZ...

BU SEZON İKİNCİ KEZ...

Boluspor Teknik direktörü Sait Karafırtınalar ile İstanbulspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak bur sezon iki defa karşı karşıya geldi. İki teknik adam arasında oynanan maçlarda Boluspor Teknik direktörü Sait Karafırtınalar’ın İstanbulspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak’a şansı tutmuyor.

Ligin 15.haftasında iki İzmirli hocanın karşı karşıya gelmesi dikkat çekti. Boluspor’un 1969 İzmir doğumlu Teknik Direktörü Sait Karafıtınalar ile İstanbulspor’un 1972 İzmir doğumlu Teknik Direktörü Yalçın KoşuKavak’ın 15.haftadaki mücadelesine sahne oldu.

Bu sezon ikinci defa karşı karşıya gelen iki teknik adamın istatistikleri dikkat çekti. Boluspor’a gelmesi ile birlikte arka arkaya seri galibiyetler alan Sait Karafırtınalar ile yeni bir hava yakalayan Boluspor bu serisine İstanbulspor karşısında son verdi.

Bu sezon ikinci defa İzmirli hocalar karşılaşırken Sait Karafırtınalar, Manisaspor’un başında Teknik Direktörken 6.haftada Yalçın Koşuvavak’a rakip olmuştu. Bu karşılaşma Manisa’da oynanırken misafir takım İstanbulspor deplasmanda rakibini 2–1 mağlup etmişti.

İkinci defa iki ay sonra karşı karşıya gelen teknik adamlarda yine gülen taraf İstanbulspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak olurken, Boluspor’un hem serisine son vermiş hem de aynı sezon içinde Karafırtınalar’ı ikinci defa mağlup etmesi dikkat çekti

Etiketler: