Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BERABERE KALMAMIZ GEREKİYORDU”

“BERABERE KALMAMIZ GEREKİYORDU”
Boluspor, TFF 1’inci ligin 15’inci haftasında İstanbulspor’a 1–0 mağlup oldu. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, İstanbulspor karşısında en azından berabere kalmaları gerektiğini söyledi.

Boluspor, TFF 1. Lig’in 15. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşılaştığı İstanbulspor’a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, “Rakibimizi kazandıkları için tebrik ediyoruz. Atanın kazanacağı gibi bir maç oldu. Bize de geldi ama onlar attı ve kazandı. İlk yarı 3-4 tane pozisyon bulduk. Karşımızda organize bir takım vardı. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtmadık. En azından berabere kalmamız gerekiyordu. Yediğimiz gol bireysel hatadan. Takım halinde iyi savunma yaptık. Az gol yiyoruz. Bireysel hatalar oldu. Oyuncularımızı suçlamıyorum. Oyuncularım sorumluluk alacaklar. Mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.

"ÇOK DEĞERLİ BİR 3 PUAN ALDIK"

İstanbulspor teknik direktörü Tamer Avcı ise, Boluspor'un son dört müsabakasını kazandığını hatırlatarak, "Hafta içinde çok iyi çalıştık. Sahaya istediğimiz oyunu yansıttık. İlk yarı iki takım da kontrollü oynadı. İkinci yarıda da bu oyuna devam ettik. Skoru bulduk ve kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. TFF 1. Lig'de her takım iyi. Çok değerli bir gol ile 3 puanı aldık." diye konuştu.

Etiketler: