Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DOĞANAY YENİ İL BİNASINI TANITTI

DOĞANAY YENİ İL BİNASINI TANITTI
Bolu AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay Bolu AK Parti İl Başkanlığı yeni hizmet binasına taşınmalarının ardından değerlendirmelerde bulundu. Doğanay; “Bizim için güzel bir gün mutlu bir gün. Bolu için özellikle de AK Parti teşkilatları için özel bi

AK Parti Bolu İl Başkanlığı yeni binasına taşındı. AK Parti İl Başkanlığı, bir süredir taşınma hazırlığı yapılan binadan ayrılarak yeni binasında hizmete başladı. Dışarıdan bakıldığında ihtişamlı görüntüsü ile dikkat çeken binada vatandaşlar geldiği zaman ilk karşılama alanı bekleme salonu, sekretaryanın oluştuğu oda, namaz kılınabilmesi için yapılan mescit, 300 kişilik bir toplantı salonu, kadın kolları için oluşturulan oda, Merkez İlçe Başkanlığı odası girişte yürütme toplantıları için ayrılan bölüm, Gençlik Kolları Başkanı için çalışma alanı, haftalık olarak toplantıların gerçekleşeceği çok amaçlı toplantı salonu, balkon konuşmaları için ayrılan alan ve söz verildiği üzere yapılan basın odası bulunuyor.

“BİZİM İÇİN GÜZEL MUTLU BİR GÜN”

Yeni parti binasının yapımı hakkında konuşan Nurettin Doğanay taşınma hikâyesinin ilk çıkış noktasından bahsetti. Doğanay; “Bugün dün itibariyle taşınma sürecini gerçekleştirdik. Aslında bugün il günümüz diyebiliriz ama dün akşam ilk toplantımızı gerçekleştirdik arkadaşlarımızla birlikte. Bu bizim için güzel bir gün mutlu bir gün. Bolu için özellikle de AK Parti teşkilatları için özel bir gün olduğunu düşünüyorum. Biz yıllardır 15 yıldır AK Parti kurulduğu günden bu güne kadar farklı binalarda Bolu’da hizmet verdik vermeye çalıştık. Ama hep kiracı olarak bu hizmeti vermeye çalıştık. Zor şartlar altında fiziki mekan olarak zor şartlar altında en ufak bir toplantı salonumuzun dahi olmadığı mekan olan yerlerde hizmet vermeye çalıştık. Bugün itibariyle AK Parti ailesine yakışır şekilde bunda bir yıl önce takriben belki bir yılı biraz da geçmiş olabilir. Ben ve arkadaşlarım, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ile birlikte aldığımız bir karar neticesinde yeni bir il binasına geçelim dedik. Yeni bir bina yapalım dedik. Hatta ilk çıkış noktamız buradan başka bir binaya kiralık olarak başka daha iyi bir binaya taşınalım diye düşünmüştük. O zaman artık yeni bir bina yapalım tekrar kiraya çıkmaktansa diyerek yola çıktık. Bir yıl sonrasında da bugün itibariyle buradayız. Yeni binamızdayız. Rabbim hayırlı eylesin hepimize, milletimize, ülkemize, AK Parti teşkilatlarına kadrolarına hayırlı olsun. Burada bismillah dedik inşallah” diye konuştu.

“BU ODA BOLU BASINININ”

Doğanay yeni İl Başkanlığını gezdirdiği sırada son olarak söz verdiğimiz gibi basın odası yapacağız demiştik dedi ve bolu basını için düşünülen odada şu ifadelere yer verdi: “Basın mensupları bizim basın açıklaması yapacağımız zaman sayın cumhurbaşkanımız, başbakanımız, bakanlarımız geldiği zaman bekleme alanı olarak hep sıkıntı çekiyordu. Burası basın mensuplarının kullanacağı bir alan olacak, WI-FI ile burada bilgisayarla çalışacağınız bir masa, oturabileceğiniz bir alan var. Bu oda Bolu basınının odası diyebiliriz.”

“GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN CUMHURBAŞKANIMIZIN GELMESİDİR”

İl Başkanlığını tanıttıktan sonra İl Kongresi ve resmi bir açılış yapılıp yapılmaması konusunda da bilgilendirme yapan Doğanay; “Resmi bir açılış nasip olursa, kısmet olursa tabi ki gerçekleştireceğiz. Ben özellikle ve özellikle AK Parti binasının açılması noktasında Sayın Cumhurbaşkanımızdan bunu belirtmek istiyorum iki defa talepte bulundum. Sayın Cumhurbaşkanımıza yeni bir bina yaptığımızı bu binanın açılışında Bolu’ya davet ettiğimizi bu binanın açılışında muhakkak Sayın Cumhurbaşkanımızın yapmasını istediğimizi kendisine bizzat ilettim. Bu talepte bulunduktan sonra Sayın Cumhurbaşkanımızda inşallah Bolu’ya geleceğiz kısmet olursa açacağız dedi. Tabi bu programlarla da alakalı bir durum ama biz kendisinden böyle bir söz aldık diyebilirim. Yani bu konuda Bolu’ya gelme noktasında bir iyi niyeti var. Bunu gerçekleştireceğiz. Binamızın açılışında kısmet olursa Sayın Cumhurbaşkanımız olacak. Kongre süreci denildiği zaman iller bazında kongre süreçlerine girildi. Bizde yakın bir tarih içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımız uygun olduğu takvim aralığına Bolu ili yerleştiriliyor. Kongremize de büyük bir aksilik olmaz ise Sayın Cumhurbaşkanımız inşallah teşrif edecek. Bizim kalbimizden ve gönlümüzden geçen kısmı Sayın Cumhurbaşkanımızın gelmesidir. Kongre tarihinde Bolu’ya gelir ise zaten binamızın açılışını da o tarihte nasip olursa yapmış olacağız. Size bir tarih verirsem çok doğru olmaz ama yakın yakın yakın” şeklinde konuştu.

“DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIMIZI ÜMİT EDİYORUM”

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel de yeni hizmet binasını değerlendirerek sorumluluğumuz ve vebalimiz bir kat daha arttı dedi ve devam etti: “Tabi böyle bir binayı, böyle bir eseri öncelikle Bolumuza kazandıran partimize kazandıran Sayın İl Başkanımız Nurettin Başkanımıza ben gençler adına teşekkür ediyorum. Daha önceki binamız kullanım açısından küçüktü, gençlerimiz oraya sığma noktasında çalışma noktasında hem bizim üniversite teşkilatlarımız olduğu için güçlük çekiyorlardı. Hamd olsun böyle güzel nezih, ferah ve çok odalı çok kullanışlı bir binaya geçtiğimiz için ben gençlik adına çok mutluyum çok onurluyum. Tabi bizim sorumluluğumuz da vebalimiz de bir kat daha artmış oldu çünkü buranında hakkını verebilme adına daha çok çalışacağımızı inşallah ümit ediyorum. Tekrar teşekkür ediyorum.”

 

Etiketler: