Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU’DA FUHUŞ OPERASYONU

BOLU’DA FUHUŞ OPERASYONU

Bolu’da, fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine polis ekiplerinin günlük kiralanan bir eve yaptıkları operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Borazanlar Mahallesi’nde günlük olarak kiralanan 1+1 evlerden birisinde fuhuş yapıldığı ihbarı alan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, belirlenen adrese operasyon düzenledi.

Düzenlenen operasyonda, Özbek uyruklu Barşin Y. ve Özbek uyruklu Firuze K. ile aynı evde fuhuş için bulunan K.S. isimli erkek şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslarının ifadelerinin ardından soruşturmayı genişleten Ahlak Büro ekipleri, fuhuş için yer temini sağlayan ve aracılık eden M.A.’yı da kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Şahıslardan, M.A. hakkında ‘Fuhşa aracılık ve yer temin etmek’ suçlamasıyla adli işlem başlatılırken, yabancı uyruklu kadınlarla birlikte evde yakalanan K.S. emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Özbek uyruklu kadınlar Barşin Y. ve Firuze K. ise zührevi hastalıklarla ilgili sağlık raporu alınması için hastaneye sevk edildi.

Etiketler: