Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

5 YENİ TRANSFER TANITILDI

5 YENİ TRANSFER TANITILDI
Geredespor, Play-Off karşılaşmaları öncesi transfer şov yaparak işini şansa bırakmak istemiyor. Grup karşılaşmalarına namağlup bitiren Geredespor 5 transfer yaparak gövde gösterisi yaptı.

Başkan Celal Uslu işi şansa bırakmak istemiyor. Uslu teknik heyetin raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirdi. Yeşil-kırmızılılar, Çanakkale Dardanelsppr’dan Mustafa Coşkun, Boyabatspor’dan Tolga Değirmenci, Başkent Şafak FK’dan Kamil Buğra Ünal, Bayburt Belediyespor’dan Batuhan Bayram ve V.Orman Taşkestispor’dn Ali Çakır ile sözleşme imzaladı.

Kalabalık Bir yönetim kurulu ile imza atan yeni transferler; “Takımımızı BAL ligine çıkarmak için elimizden geleni yapacağız” dediler.

“Hem takımımıza hem taraftarımıza güveniyoruz”

İmza sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Celal Uslu ise şunları söyledi. “BAL ligine çıkmayı tesadüfe bırakmamak için güçlü takımımızı daha da güçlendirmek istedik. Play-Off’lar da inşallah güzel bir futbol izletiriz. İnşallah Bolu’ya ve ilçelerinde olaylar değil güzel futbol ön planda olur. Biz kendi taraftarımıza tahriklere kapılmayın futbola odaklanın diye talimatımızı verdik. Hem takımımıza hem taraftarımıza güveniyoruz” dedi.

Etiketler: bolu haberler