Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

5 YENİ OTOBÜS BOLULULARIN HİZMETİNDE

5 YENİ OTOBÜS BOLULULARIN HİZMETİNDE
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İstanbul Büyükşehir Belediyesinden istenen otobüslerin geldiğini ve en kısa zamanda hizmete başlayacağını söyledi. Özcan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na desteğinden dolayı teşekkür etti.

Haber: Aslı Akış

Belediye meclis salonunda düzenlediği basın toplantısı ile Korona virüs tedbirleri kapsamında kentte yapılan çalışmaları aktaran Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden istenen 5 otobüs desteğinin geldiğini kaydetti.

“İMAMOĞLU TALEBİMİZİ İKİLETMEDİ”

Toplu taşımada kapasitenin yarısı kadar taşıma nedeniyle otobüs ihtiyacı doğduğunu söyleyen Özcan; “Ekrem İmamoğlu’na özel teşekkür ediyorum. Belediye önündeki otobüsleri gördünüz. Toplu taşımada şu an mevcut kapasitenin yarısını taşıyabiliyorsunuz. Bizim otobüslerimizde küçüktü 17 kişilik otobüsler 8 kişi alabiliyordu. Bu da aksamaya yol açıyordu. Ekrem İmamoğlu’na dedik ki bize bir el uzatın otobüs gönderin dedik. Talebimizi ikiletmedi bile. Biz her zaman Bolu’nun yanındayız mesajını iletmemi istedi. Otobüslerin bakımları tamamen yapılmış dezenfekte edilmiş şekilde gönderdi. Bu otobüslerimizi de önümüzdeki günlerde yaygın şekilde Bolu’da göreceksiniz.” dedi.