Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

4 BİN KİŞİ AYNI SOFRADA ORUÇ AÇTI

4 BİN KİŞİ AYNI SOFRADA ORUÇ AÇTI
Bolu Belediyesi tarafından Sağlık Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında yaklaşık 4 bin kişi aynı sofrada orucunu açtı. Kapalı Semt Pazarında düzenlenen İftar yemeğine Belediye Başkanı Tanju Özcan’da katıldı.


Bolu Belediyesi ve hayırseverler işbirliği ile düzenlenen Mahalle iftarlarının bir yenisi Sağlık mahallesinde gerçekleşti. Beypiliç sponsorluğunda gerçekleşen iftar programına yaklaşık 4 bin kişi katıldı. İftar öncesinde din görevlileri tarafından ilahiler seslendirildi. Akşam ezanın okunmasıyla birlikte iftar programına katılan vatandaşlar oruçlarını açtılar. Düzenlenen iftarda vatandaşların Belediye Başkanı Tanju Özcan’a ilgisi büyük oldu.

“ BEYPİLİÇ AİLESİNE DE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

İftar sonrasında vatandaşların Ramazan ayını kutlayan Başkan Özcan Sağlık Mahallesi’ni çok sevdiğini söyleyerek; “Tebrik ziyaretleri nedeniyle 1 aydır gelemiyorum. Ama her an kapınızı çalabilirim. Öncelikle bana vermiş olduğunuz destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. İnşallah Bolumuza hayırlı hizmetler yapacağız. Ayrıca bu akşam sizlerle bir arada olmamızı sağladıkları için Beypiliç ailesine de teşekkür ediyoruz. Ben hepinize huzurlu bir Ramazan ayı diliyorum ”dedi.