Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

38.KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADILAR

38.KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADILAR
17 Ekim Astsubaylar Günü ve TEMAD'ın 38. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Türkiye genelindeki tüm şubelerin katılımıyla Ankara’da kutlama programı düzenlendi. Ankara'da yapılan kutlamalara Bolu Şubesi de katılım sağladı.

TEMAD Bolu Şube Başkanı Ramazan Musluk 17 Ekim astsubaylar gününü kutlayarak; “Türk Silahlı Kuvvetlerinde teknik, idari ve komuta kadrosunda yer alan mesleki bilgi ve becerileri ile donanmış astsubaylar vatan savunmasının olmazsa olmazlarıdır. Türk Devletimizin bağımsızlığı bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliğimizin bekası uğruna canı ve kanı pahasına göğsünü siper ederek vazifesini yapan çalışan ve emekli bütün meslektaşlarımız ile ailelerinin 17 Ekim astsubaylar günü ve derneğimizin 38. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Musluk ayrıca, özlük hakları için mücadele eden TEMAD görevlilerine de teşekkür ederek; “Özlük haklarımız için mücadele veren TEMAD’ın kuruluşundan bu yana TEMAD kadrolarında görev alan bütün üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Rahmete kavuşan büyüklerimize Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlık diliyoruz” şeklinde konuştu. 

Etiketler: bolu haberler