Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“34 BİN OLAN ÜYE SAYIMIZI 44 BİNE ÇIKARTACAĞIZ”

“34 BİN OLAN ÜYE SAYIMIZI 44 BİNE ÇIKARTACAĞIZ”
AK Parti Bolu İl Teşkilatı, yeni üye için kampanya başlattı. AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, partiye yeni üye kazandırmak için yoğun mesai harcıyor. Doğanay; “Bolu’da 10 bin yeni üye hedefimiz var. Bu hedefimizi de inşallah gerçekleştireceğiz. Bolu’da 34 bin olan üye sayımızı 44 bine çıkartacağız. Ak Parti Teşkilatları olarak tüm kademelerimiz ile birlikte çalışmalarımıza başladık” dedi.


Özel Haber: Aslı Akış

AK Parti Bolu İl Teşkilatı partiye üye kazandırmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda;  AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü,  Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Cemil Akay ile vatandaşları evlerinde ve iş yerlerinde ziyaret ederek, üyelik işlemi gerçekleştiriyor.

İl Başkanı Nurettin Doğanay öncülüğünde yeni üye çalışmaları devam ederken, üye olmak isteyen vatandaşlar İzzet Baysal Caddesi üzerinde kurulan standa gelerek üye olabilecek. Yeni üyeler kazandırmak için başlatılan yeni üye kampanyası kapsamında açılan "www.akuyebolu.org” sitesinden de online başvuru yapılabilecek.

BAŞVURULAR ONLİNE YAPILABİLECEK

Dijitalleşme yatırımlarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Bolu İl Teşkilatı, "www.akuyebolu.org” isimli dijital platformu hizmete açtı. Yeni üye olmak isteyen vatandaşlar, başvurularını online olarak da yapabilecek. Web sitesi üzerinden alınacak ön başvuruların akabinde, başvuru sahiplerinin ikamet ettiği yere göre il teşkilatları tarafından üyelik işlemi tamamlanacak.

 “ÜYE SAYIMIZI 44 BİNE ÇIKARTACAĞIZ”

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay Bolu’da üye sayısının 44 bin olacağını vurgulayarak; “Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu 1 milyon yeni üye kampanyasına bizde Bolu olarak katkı vereceğiz. Bunun için Bolu’da 10 bin yeni üye hedefimiz var. Bu hedefimizi de inşallah gerçekleştireceğiz. Bolu’da 34 bin olan üye sayımızı 44 bine çıkartacağız. Ak Parti Teşkilatları olarak tüm kademelerimiz ile birlikte çalışmalarımıza başladık. Bolu merkeze baktığımızda her üyemizden 1 tane üye getirmeleri noktasında bir kampanyamız var. Sayın Cumhurbaşkanımızın isteğine cevap vermek için Bolu’da bu çalışmayı başlattık” şeklinde konuştu.

“10 BİN YENİ ÜYE HEDEFİMİZ VAR”

Doğanay,  Bolu’da yeni üye sayısında hedeflerinin 10 bin olduğunu ifade ederek; “Yeni üye olan her vatandaşımıza her hemşerimize üye olduktan sonra Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından bizzat gelecek olan mesaj ve hemen akabinde kendisine sosyal medya yoluyla Ak Parti’ye üyelik beratı diye bir beratı kendilerine ulaşacaktır. Bunu her daim evlerinde saklayabilirler. Biz bu vesile ile hem sahaya inmiş oluyoruz. Köylerden mahallelerden şehir merkezlerinden vatandaşımız ile buluşmuş oluyoruz. İnşallah Bolu’da da 10 bin yeni üye hedefini gerçekleştireceğiz. “ dedi.

“STANTLARIMIZ HAZIR, YENİ ÜYELERİMİZİ BEKLİYORUZ”

Yeni üye olmak isteyen vatandaşların ön başvuru formunu gerçekleştirmelerini belirten Doğanay;  “İzzet Baysal Caddesi üzerinde stant açtık. Üye olmak isteyen vatandaşlarımız standımıza gelerek üye olabilirler. Bunun dışında internet ortamında da üyelik ön başvuru formunu gerçekleştirebilirler. Kişi üyelik ön başvurusunu gerçekleştirdikten sonra bize mail geliyor. Mail geldikten sonra biz kişiyi mahallesinde, evinde, işyerinde ziyaret ederek üyeliğini almış oluyoruz. Aynı zaman da izzet baysal caddesinde belirli bölgelerde ve pazarlarda da üye stantlarını açtık. Bu konuda da çalışmalarımız devam ediyor. Yılsonuna kadar 10 bin üye hedefini gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.