Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“31 MART 2019 SEÇİMLERİNDE ELDE ETTİĞİMİZ TARİHİ BAŞARI RESMEN İLAN EDİLMİŞTİR”

 “31 MART 2019 SEÇİMLERİNDE ELDE ETTİĞİMİZ TARİHİ BAŞARI RESMEN İLAN EDİLMİŞTİR”
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Karsu bundan tam iki yıl önce Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden birinin yapıldığını belirterek; “Hele İstanbul’da ilk seçimin iptalinin arkasından gerçekleştirilen 23 Haziran seçimlerinde yüce halkımız AKP-MHP’nin başını çektiği Cumhur İttifakına öyle bir ders vermiştir ki bundan sonra hiç bir şey ne AKP ne de MHP için aynı olmamış, her iki partinin de oyları dikkat çekici bir şekilde aşağıya düşmüştür. Söz konusu düşüş içinde bulunduğumuz şu günlerde tüm şiddetiyle devam etmektedir” dedi.

“BOLU’DA DA YEPYENİ BİR DÖNEM BAŞLADI”

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu 31 Mart 2019 yılında yapılan yerel seçimler sonrasında Türk Toplumunun siyaset alanında yeni bir sayfa açtığını söyleyerek “ Başka büyükşehirler, ülkemizin stratejik açısından en önemli kentleri ve tabi ki ilimiz Bolu’da da yepyeni bir dönem başladı. 15 yıllık AKP iktidarının ardından partimizin şanlı bayrağını Bolu Belediyesinde dalgalandıran Belediye başkanımız Tanju Özcan başta olmak üzere, merkez ilçe başkanımız Ersan Türkoğlu, Kadın Kolları üyelerimiz, İl ve İlçe yönetim kurulu üyelerimiz ve tüm partilerimizi buradan bir kez daha tebrik ediyorum” biçiminde konuştu.

“AKP VE MHP’NİN OYLARI DÜŞMÜŞTÜR”

31 Mart Yerel Seçimlerinin galibi ve en başarılı partisinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu ifade eden başkan Karsu; “ Bugünün Türkiye’sinde toplam nüfusun yarısı CHP’li belediyelerdedir. Türkiye ekonomisinin yüzde 70’i CHP’li belediyelerde gerçekleşmektedir. Hele İstanbul’da ilk seçimin iptalinin arkasından gerçekleştirilen 23 Haziran seçimlerinde yüce halkımız AKP-MHP’nin başını çektiği Cumhur İttifakına öyle bir ders vermiştir ki bundan sonra hiç bir şey ne AKP ne de MHP için aynı olmamış, her iki partinin de oyları dikkat çekici bir şekilde aşağıya düşmüştür. Söz konusu düşüş içinde bulunduğumuz şu günlerde tüm şiddetiyle devam etmektedir” şeklinde konuştu.  

31 Mart seçimlerinin başarı ölçütünün bir anlamda 2024 yerel seçimleri olacağına da dikkat çeken Başkan Karsu  “Bunun için de hem çok çalışmak, hem de hata yapmamak zorundayız" ifadelerini kullandı.

“CHP TARİHİ BİR BAŞARIYA İMZA ATMIŞLARDIR”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaşama geçirdiği "demokrasi İttifakı”nın, 16 Nisan 2017'deki Anayasa referandumundan bu yana büyüyerek genişlediğini ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde en üst seviyeye çıktığını vurgulayan Karsu; “Bu strateji sonucu, toplumun geniş katmaları, CHP çatısı altındaki "demokrasi İttifakı”nda birleşerek önce 31 Mart’ta ülke genelinde ardından da 23 Haziran'da tekrarlanan İstanbul seçimlerinde tarihi bir başarıya imza atmışlardır” diye konuştu.

“Hiç kuşkusuz 31 Mart yerel ve 23 Haziran İstanbul seçimleri, yurt çapında stratejik bir CHP zaferidir” diyen Başkan Karsu;  “Zaten 2013’te Gezi Direnişi ile sarsılan ve 2015’te kaybettiği halde, seçimi tekrarlatarak iktidarını sürdüren Erdoğan/AKP-MHP rejiminin artık kesin olarak yolcu olduğu 31 Mart 2019 yılında yapılan yerel seçimlerinde elde ettiğimiz başarı ile resmen ilan edilmiştir” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKINI SEÇİM SANDIĞINA GÖMECEĞİMİZE SÖZ VERİYORUM”

Başkan Karsu sözlerini “Hiç kuşkusuz bu başarıda Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun payı çok büyüktür. Tarihi 31 Mart yerel seçim zaferinin yıldönümünde daha büyük ve tarihi zaferler için hazır olduğumuzu bir kez daha ilan ediyor, yapılacak olan ilk olağan ya da olağanüstü seçimde Cumhur İttifakını seçim sandığına gömeceğimize söz veriyorum.” şeklinde tamamladı. 
Etiketler: bolu haberler