Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“3 OYUNCU İSTİYORUZ”

“3 OYUNCU İSTİYORUZ”
Boluspor teknik direktörü haftalık olarak düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bulak, takımı yapılacak takviyelerden, sakatlığı bulunan oyunculara kadar birçok konuya değindi.

Lige 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle başlayan Boluspor’da teknik direktör Giray Bulak gelecek adına umutlu konuştu. Deneyimli teknik adam transferlerin çok kısa sürece biteceğinin sinyalini de vererek; “3 tane oyuncu istiyoruz. Eğer alacak olduğumuz oyuncular ülke içindense çalışmalara devam ediyorlar.”

Haber: Ömer Çetinaslan

“İLK HAFTA KADROSUNU DEĞİŞTİRECEKLER DİYE BEKLİYORDUK”

Bulak ilk olarak geçtiğimiz hafta sonu oynanan Adana Demirspor maçını değerlendirerek; “Oyuna iyi başlayamadık, ilk yarım saat istediğimiz şeyler olmadı. Rakibi görmek de önemliydi. Bildiğimiz bir ekip ama genelde farklı alanları kullanan bir takım. İlk hafta kadrosunu değiştirecekler diye bekliyorduk. Ön tarafta daha çabuk adamlarla oynar diye düşünmüştük. Adana Demirspor yine pivot santrafor ile oynadı.  Oyunun sağında ve solunda oynayabilecek önemli oyuncuları var. Sakatlıklar yaşadılar, dengeleri bozuldu. Santraforu çıkardılar, çabuk adam koydular” dedi.  

.“KAZANMAYA YAKIN BİR OYUN OYNADIK”

Adana Demirspor maçında kazanmaya yakın tarafın kendileri olduğunu sözlerine ekleyen Bulak; “Biz yine elimizdeki, bildiğimiz kadroyla çıktık. Özellikle ilk yarının son 15 dakikasında ve ikinci yarıda oyunun temposunu yükselterek elimize geçirdik. Oyunun çok durması, rakibin işine yaradı, hızımızı kesti. Rakip bunu bilerek yapmadı, sakatlıklardan ötürü oldu. Oyunun kesilmesi temponun düşmesine neden oldu ama oyun elimize geçti. Çok gol pozisyonu üretemedik, rakibe çok korner kazandırdık. Çok tehdit edici bir korner atışı kullanamadılar çünkü uzun boylu oyuncularımız etkiliydi. Ancak bizim kullanacak olduğumuz duran toplarda ki özellikle Batuhan oyuna girdikten sonra İsmail, Ümit, Batuhan ile çok etkili oluruz diye düşündük. Vurduk fakat temas yapamadık. Son dakika Gökhan’ın şutunu Kurtuluş çıkartmasa, son dakika galip gelebilirdik. Çok çok iyi oynamadık ama özellikle ikinci yarı oyunu elinde tutacak, o mücadeleyi koyacak, kazanacak, kazanmaya yakın bir oyun oynadık” şeklinde konuştu.

“YARALI BİR TAKIMA KARŞI OYNAYACAĞIZ”

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Erzurumspor maçının kendileri açısından önemli olduğunu vurgulayan Bulak; “Bu hafta Erzurum maçı; deplasmanda Balıkesirspor’a karşı kaybeden bir takım var. Kaybettikleri takımın sorunlarının olması ve çok genç bir takıma kaybetmeleri, Erzurumspor’a darbe oldu. Beklemedikleri bir mağlubiyetti. Yaralı bir takıma karşı oynayacağız. Onun için çok dikkatli olmamız lazım. Erzurumspor’da şuanda mutlaka olağanüstü toplantılar ve çalışmalar vardır. Taraftarın baskısı olacaktır. Öne geçersek, rakibi panikletir, ürkütürüz. O bakımdan kontrollü, dengeli oynamamız lazım. Bildiğimiz oyunculardan kurulu bir ekip ama daha çok bireyselliği ön planda tutan bir ekip. Zor bir maç oynayacağız ama bu iklimde Erzurum’da oynamak bizim için bir avantaj. Yaralı bir takıma

arşı zor bir maç oynayacağımızı biliyoruz ama bizim de puanlara ihtiyacımız olduğu bir gerçek. İnşallah, oradan istediğimiz sonuçları alacağız” ifadelerini kullandı.

“OZAN, 1 AY SONRA ARAMIZA KATILACAK”

Takımda yaşanan sakatlıklar ilgili de görüşlerini bildiren Bulak; “Sakatlıklarımızın bu şekilde olması bizi mutsuz ediyor. Çok böyle düşmeye bağlı bir sakatlık. İki tanesi Mutlu ile Bahadır’ın. Genç çocuklar. Daha olgun oyuncular antrenmanda sakatlanmaz. İki düşme Mutlu’nun kolunda kırığa sebep oldu. Bahadır’ın ki topa basıp düşmesiyle ve beline çarpması sonucu oldu. Bunlar olacak. Ozan’ın ise birkaç yıldır belinde problem varmış. Bize geldiğinde spam yaşadığını düşünüyorduk. Ama doktora gösterdiğimizde artık son derece ilerlemiş bir fıtık olduğu göründü. Ozan, 1 ay sonra aramıza katılacak. Melih, geçen dönemden yine sakattı. Geçti artık bitti, 8,5 ay geçti aradan. Melih, iyi bir seviyeye geldi. Kadromuzda istediğimiz mevkilerde hala beklentimiz varken, o mevkide oyuncu kaybetmemiz bizi üzdü. Ama yerine oyuncularımız var. Allah’tan kadromuz geniş bir kadro. Bütün oyuncular bizim oyuncularımız” dedi.

“3 TANE OYUNCU İSTİYORUZ”

Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kaldığını ve çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Bulak; “Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Hem oyuncu takibi hem bildiğimiz oyuncuların özelliklerini tekrar gözden geçiriyoruz. Bilmediğimiz oyuncularında özelliklerini anlama açısından gece 3’e kadar ayaktaydık. Transfer çalışmalarına devam ettik. Çünkü transferin son günleri artık. Bir de milli maç arasına gireceğiz. Bugün birçok şey netleşir. 3 tane oyuncu istiyoruz. Eğer alacak olduğumuz oyuncular ülke içindense çalışmalara devam ediyorlar. Alıp oynatabiliriz. Ama ülke dışından geliyorlarsa tecrübesine bakmak lazım. Cuma günü Erzurum’a yola çıkacağız. Belki iki çalışmayla kadroya alabileceğimiz oyuncular olabilir” şeklinde konuştu.

“OYUNCULARIN TARAFTARLA BÜTÜNLEŞMESİ SİNERJİSİ SANKİ ÖRTÜŞTÜ GİBİ”

Sözlerinin sonunda kırmızı beyazlı taraftarlara da mesaj veren Boluspor teknik direktörü Giray Bulak; “İlk maçta Adana Demirspor maçında daha önceki tribün boşluğu yoktu. Taraftarımız gelmişti, bizleri takip etmişti. Bizde mücadele ederek mesaj vermeye çalıştık. Bu anlamda oyuncuların taraftarla bütünleşmesi sinerjisi sanki örtüştü gibi. Bu anlamda taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bizi hedefe koşabilecek hemde onları umutlandırabilecek bir hedefin peşindeyiz. Güzel bir takım kuruyoruz. Birkaç eksiğimiz var onları da tamamladığımızda kendilerini mutlu edebilecek her türlü mücadelenin içerisine gireceğiz. Ama şunu söyleyeyim. Bu ligde 10-12 takım çok iyi kadro oluşturdu. Herkes herkesi yenebilir. Sonuna kadar bu mücadeleye sahne olacak. Belki çok büyük puan farkları olmayacak ama herkesin birbirini yenebileceği bir lig olacağını düşünüyorum. Biz taraftarımızı mutlu edecek hem sonuçların hemde oyunun peşinde olacağız” dedi.