Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıldönümü kutlama programı kapsamında Bolu Valiliği öncülüğünde ilimiz genelinde bir dizi program ve etkinlikler hazırlandı.

HABER: ASLI AKIŞ

Türkiye Büyük Millet Meclisinin 29 Ekim 1923’de cumhuriyeti ilan etmesi anısına her yıl ülkemiz genelinde coşkuyla kutlanan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemize en büyük armağanlarından biri Cumhuriyetin bayramımızın 98. yıldönümü kutlama programı belli oldu.

TEBRİKLER KABUL EDİLECEK

29 Ekim Cuma Cumhuriyet Bayramı kutlamaları öncesi saat 10.00’da ilk olarak Vali Vekili İlhan Turgut tebrikleri kabul edecek.

KUTLAMA TÖRENİ

Saat 10.30’da Kent Meydanındaki programda Vali, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanının tören birliklerini ve halkın bayramını kutlaması ile birlikte tören başlayacak. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasıyla devam eden törende Vali Vekili İlhan Turgut, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasını gerçekleştirecek.

ŞİİRLER OKUNACAK, HAK OYUNLARI GÖSTERİSİ YAPILACAK

Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen yarışmalara dereceye girenlere ödüllerin verilmesi, halk oyunları gösterileri ve şiirlerle devam edecek programın akabinde Bayrak ve flamalar ile Askeri Tören Birlikleri, Öğrenci Grupları, Muharip Gaziler Derneği, Sivil Toplum Kuruluşları ile Kamu kurum ve kuruluşları araçlarının geçiş yapmasıyla kent meydanındaki tören son bulacak.

KABUL TÖRENİ GERÇEKLEŞECEK

Kent meydanındaki resmi törenin tamamlanmasının ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. Yıl kutlamaları İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi uygulama oteli bahçesinde Vali Vekili İlhan Turgut’un Kabul Töreni ile son bulacak.

Etiketler: bolu haberler