Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ İLE BAŞLADI

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ İLE BAŞLADI
Bolu Valiliği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97'inci yıldönümü kutlama programı Anıt Park’ta Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı.


Haber: Aslı Akış

Koronavirüs salgını sebebiyle alınan genel ve yerel tedbirler çerçevesinde maske ve sosyal mesafe kurallarına uyularak Anıt Park’ta sınırlı sayıda katılımla gerçekleştirilen kutlama törenine Bolu Valisi Ahmet Ümit, Garnizon Komutan Vekili Piyade Komando Albay İslam Can, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Serkan Özalp, Bolu İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal, Baro Başkanı Avukat Sabri Erhendekçi, Vali Yardımcıları Ahmet Atılkan ile İlhan Turgut, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ömer Ersever, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, askeri erkân, gazilerimiz, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Cumhuriyetin kuruluşunun 97. yıl dönümü kutlama programı kapsamında Anıtpark’ta Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni yapıldı. Törende Atatürk Anıtı'na; Bolu Valisi Ahmet Ümit ve akabinde Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Komando Albay İslam Can ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan çelenklerinin sıra ile sundular. Ardından Saygı Duruş’unda bulunuldu ve İstiklal Marşı okunması be bayrağımızın göndere çekilmesiyle tören sona erdi.

Bolu Valiliği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97'inci yıldönümü kutlama etkinlikleri 29 Ekim Perşembe günü saat 10.00'da Valilik bahçesinde Bolu Valisi Ahmet Ümit’in tebrikleri kabul etmesi ile devam edecek. Tebriklerin kabulünün akabinde Bolu Valisi Ahmet Ümit günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasını yapacak. Tören, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerin verilmesinin ardından saat 10.30’da Kent Meydanı kavşağından başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları töreni cumhuriyet konvoyu ile sona erecek.
Etiketler: bolu haberler