Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

230 KKYDP PROJESİ AYNI ZAMAN DİLİMİNDE YAPILIYOR

230 KKYDP PROJESİ AYNI ZAMAN DİLİMİNDE YAPILIYOR
Bolu’da kooperatiflerin genel kurulları ile KKYDP proje satın alma ve kontrolü aynı zaman dilimine rastladığı için yapılan her genel kurul da eş zamanlı olarak; Kooperatifçilik ve sulama eğitimi ile beraber aynı köyde ya da yakın köylerden KKYDP makina ekipman alımı yapan çiftçilerin makina kontrolü ve uzman eller projesi kontrolleri birlikte yapılmakta.

Mesai gözetmeksizin hafta sonları ve gece saatlerinde de çalışmalar devam etmekte. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitimlere ilaveten kooperatif genel kurul toplantısında birçok kişiye eğitim verilmesine vesile olarak değerlendirilmekte.

Toplantıya katılan İl Müdür Yardımcısı Hasan Taş; “İlimizde 211 makina ekipman projesi, 12 uzman eller projesi, 6 ekonomik yatırımlar projesi, 1 çiftlik faaliyetlerini geliştirme projesi olmak üzere toplam 230 KKYDP projesi, 200 kooperatif ve birliğin genel kurulu aynı zaman diliminde yapılmaktadır.

Eş zamanlı çalışmalarla eğitim, genel kurul, proje kontrolü birlikte yapılarak zaman, araç, personel tasarrufu sağlanırken yatırımcı, kooperatifçi ve eğitimci buluşması aynı zamanda olmakta, bu durum da verimliliği ve memnuniyeti artırmaktadır.

Üreten Bolu’muzun üreten yatırımcı ve çiftçilerine teşekkür ediyor, üreten Türkiye’mizin önemli birer parçası oldukları için de ayrıca teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Etiketler: bolu haberler