Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

2022 YILI 1’İNCİ HALK GÜNÜ TOPLANTISI YAPILDI

2022 YILI 1’İNCİ HALK GÜNÜ TOPLANTISI YAPILDI
Bolu Valisi Erkan Kılıç, 2022 Yılı 1’inci Halk Günü Toplantısı’nda Bolu’da ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.

Vali Erkan Kılıç’ın başkanlığında Bolu Valiliği Abant Toplantı Salonunda yapılan Halk Günü Toplantısı’na Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemal Keskin, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İsmail Yalçın, Tarım ve Orman İl Müdürü İzzet Murat, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Oğuzhan Kurt, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Basri Rozan, SEDAŞ Bölge Müdürü Serkan Yiğit, Açık Kapı Şube Müdürü Çiğdem Dikmen, İl İdare ve Denetim Müdürlüğü Müdür V. Muharrem Başhan, İl Özel İdaresi İlgili Kurum Amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen Halk Günü toplantısında tek tek vatandaşlarla görüşerek sorun, şikâyet ve taleplerini dinleyen Vali Erkan Kılıç, vatandaşların talep ve şikâyetleri hakkında toplantıya katılan ilgili kurum müdürlerinden de gerekli bilgileri alarak, isteklerin karşılanması, taleplerinin çözüme kavuşturulması için gerekli talimatları verdi.

Vatandaşların talebi halinde her ay yapılması planlanan Halk Günü Toplantılarının daha verimli olabilmesi için, toplantıya katılmak isteyen vatandaşların Valilik Açık Kapı Şube Müdürlüğü’ne şahsen ya da 215 37 60 dahili 8 nolu telefonu arayarak müracaat etmeleri ve görüşme taleplerini iletmeleri gerekmektedir.

Etiketler: bolu haberler