Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

2020 yaz aylarında bu göz makyajları çok konuşulacak.

2020 yaz aylarında bu göz makyajları çok konuşulacak.
Pandeminin etkisiyle birlikte maskelerin hayatımıza girişi makyaj trendlerini de etkiledi. Gözlerin ön planda olması makyaj uygulamalarında değişikliğe sebep oldu.
Normalleşme ile birlikte yüzümüzde maske ile günün büyük bir çoğunluğunu geçiriyoruz. Maske ile ön plana çıkan gözlerde canlı ve bakımlı bir görünümü yakalamak şart oldu. Burada önemli olan ayrıntı göz rengine ve şekline göre uygun bir makyaj yapmak.

Peki etkili gözler için nasıl bir makyaj yapmak gerekir? 
 
- Yaz dönemi dağınık makyaj dönemi,  herhangi bir şekilde sürmüş olduğunuz eyeliner'ı dağıbilirsiniz. Siyah veya kahverengi bir göz kalemi ile dumanlı bir göz görüntüsü yaratabilirsiniz. 
- Sadece maskara kullanrak bakışları üzerinize çekebilirsiniz. Ama önemli olan maskara seçimidir. Akma yapmayan, kirpikleri tek tek ayıran maskaraları tercih etmenizi tavsiye etmelisiniz.
- Bu yaz makyajda klasiklere geri dönüş söz konusu. 50'li yılların nostaljik dokusuyla dramatik bakışlar sağlanabilir. Bunun için klasik koyu kaş şeklini benimseyip göz kapaklarına eyeliner çekerek ve kırmızı ruju da unutmadan 50 li yılların nostaljik havasını yakalamış oluruz.
-Geçtiğimiz dönemlerde ağırlıklık olarak dudaklarda ve yüzün belirli noktalrında kullanılan simli makyaj trendi bu yaz kendini kaş ve kirpiklere bırakacak.
- Çok renkli far kullanımı tahtını çift ve tek renkli far uygulamaları yer aldı. İddalı göz makyajı severlere bu far uygulamasını bayılacaklar.