Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

1.LİGİN YENİ TAKIMI ÖZGÜRCAN’A TALİP

1.LİGİN YENİ TAKIMI ÖZGÜRCAN’A TALİP
2.Lig Kırmızı grubu 68 puanla şampiyon olarak tamamlayan ve yeni sezonda Spor Toto 1.ligde mücadele etmeye hazırlanan Menemen Belediyespor, Boluspor’un golcüsü Özgürcan Özcan’ı transfer listesine aldı.

Menemenspor hücum hattına takviye yapmak için en son Boluspor’da forma giyen tecrübeli futbolcu Özgürcan Özcan’ı listesine aldı. Özcan’ın bonservis bedeli bulunmuyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak Spor Toto 1. Lig'e çıkmayı başaran Menemenspor'da yönetimi kurulu gelecek sezon mücadele edecek kadroyu oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-lacivertli kulübün Sportif Direktörü Cenk Laleci'nin elinde geniş bir liste olduğu, kulübün yapısına uygun isimleri kadroya dahil etmek için çalıştığı bildiriliyor. İzmir ekibinin listesinde yerli golcülerden en son Boluspor'da forma giyen Özgürcan Özcan'ın olduğu öğrenildi.

Futbola Manavgat Belediyespor'da başlayan Özgür Can, 2003 yılında Galatasaray'da profesyonel oldu. Sarı-kırmızılı ekipte bir dönem forma giyen 31 yaşındaki golcü kariyerinde Kayserispor, Sakaryaspor, Çaykur Rizespor, Adanaspor, Karşıyaka, Denizlispor, Akhisarspor, Tavşanlı Linyit, Adana Demirspor, Giresunspor, Gazişehir ve Boluspor kulüplerinde görev yaptı.

BOLUSPOR’DA 7 GOLÜ VAR

Bu sezon Boluspor formasıyla 27’si lig 3’ü kupa olmak üzere 30 maça çıkan Özgürcan Özcan, 7 gol atıp 2098 dakika sahada kaldı.