Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

19 YAŞINDAKİ GENÇ YAŞAMINA SON VERDİ

19 YAŞINDAKİ GENÇ YAŞAMINA SON VERDİ
Bolu’da, annesi ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan 19 yaşındaki Ç.K. isimli genç, evde yalnız olduğu sırada kendisini iple asarak yaşamına son verdi.

Olay yerine gelen ekipler, gerçekleşen intiharda ‘Mavi Balina’ oyununun etkisi olup olmadığını da araştırıyor.

Olay, saat 16.00 sıralarında Sağlık Mahallesi Sigorta Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sigorta Sokak üzerinde bulunan 4 katlı apartmanın birinci katında kız kardeşi ve annesiyle birlikte yaşayan 19 yaşındaki Ç.K. isimli genç, ailesinin dışarıda olduğu sırada evin salonunda bulunan doğalgaz borusuna kendisini asarak yaşamına son verdi.

Kızıyla birlikte eve gelen anne Nuray Kankaya, zile defalarca basmasına rağmen içeriden herhangi bir ses gelmeyince paniğe kapılarak, dışarıdaki vatandaşlardan yardım istedi. Vatandaşardan kapıyı kırmalarını isteyen anne, eve girdiğinde acı manzara ile karşılaştı.

Sinir krizi geçiren ve gözyaşlarına boğulan Nuray K. yakınları tarafından sakinleştirildikten sonra olay yerine çağırılan 112 Sağlık ekipleri tarafından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

‘MAVİ BALİNA’ OYUNU ÜZERİNDE DURULUYOR

Polis ekipleri, ihtiharın yaşandığı eve gelerek incelemelerde bulundu. Daha önce birden çok gencin yaşamına son vermesine neden olan ‘Mavi Balina’ oyunu üzerinde duran polis ekiplerinin olayı bu yönüyle de araştıracakları öğrenildi.

Etiketler: