Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

18 YILDIR BOLUSPOR’UN HİZMETİNDE

18 YILDIR BOLUSPOR’UN HİZMETİNDE
Masör Erkan Selçuk Toprak, Düzce doğumlu. Boluspor’da çalışmaya Mehmet İnceayan’ın kulüp başkanlığı döneminde başlamış. O zaman zarfında Boluspor 2. Lig’de mücadele ediyormuş.

Masör Erkan Selçuk Toprak için 1999 depreminin yaşandığı dönem ve sonrasında Boluspor macerası şöyle gelişmiş:

Takımımız 2. Lig’de mücadele ediyordu. Bolu ve Düzce depremden yeni çıkmış, çok sıkıntılı bir dönemdi. Benim Boluspor’da çalışmaya başladığım 2000 yılında Başkan Mehmet İnceayan’dı. Takımımız Türkiye 2. Ligi’nde mücadele ediyordu.

“BOLUSPOR’LA YAŞADIĞIM BAŞARILAR VE HÜZÜNLER”

2001 – 2002 sezonunda Boluspor’la küme düşmeyi yaşadık,  2. Lig’den düştük. 3. Lig’de 1 sene mücadele ettikten sonra 2004 – 2005 sezonunda Başkanımız Necip Çarıkçı yönetiminde 3. Lig’de şampiyon olarak Denizli’de oynadığımız play-off mücadelesinde şampiyon olduk ve 2. Lig’e yükseldik.

Daha sonra 2005–2006 sezonunda Ankara’da play-off’lardan bir üst lige çıkma yarışı içinde olduk. 2006 – 2007’de 2. Lig’den (şimdiki TFF 1. Lig’e) dönüş oldu, şampiyon olduk. 2007 – 2008 senesinde TFF 1.Lig’de play-off finali oynadık İstanbul’da. Ardından 2008 – 2009 sezonu TFF 1. Lig’de Ankara’da play-off yarı finali oynadık ancak Süper Lig’e çıkma mücadelelerimiz hep play-off’larda eridi, çıkamadık. Bu ligde Gaziantep Gazişehir ile en eski takım olduk. Süper Lig özlemimiz Boluspor’u seven destekleyen herkes kadar bizlerin de en çok arzuladığı istek. İnşallah bu sene bunu büyük sakatlıklar yaşamadan gerçekleştiririz.

“GÖREVİMİZİ BİR EKİP OLARAK ÖZVERİYLE YERİNE GETİRDİĞİMİZE İNANIYORUZ”

Halen Boluspor’da sağlık ekibinde masör olarak hizmet vermeye devam ediyorum. Boluspor takımındaki görevimiz, sağlık ekibi olarak futbolcularımızı: gerek antrenmanlar öncesi ve sonrası, gerekse müsabakalara çıkmadan onların öncesi ve sonrası hastalıkları, sakatlıklarıyla ilgilenmek, takiplerini yapmak, takım doktorumuz ve fizyoterapistlerimiz ile tedavilerini gerçekleştirip futbolcularımızı her zaman en sağlıklı durumda bulundurmak için ekip halinde çalışmaktayız. Görevimizi bir ekip olarak özveriyle yerine getirdiğimize inanıyoruz.

Boluspor Kulübü olarak bizlere verilen çalışma imkanları Türkiye standartları göz önünde bulundurulduğunda çok iyi. Çalışma ortamımız, alet ve edevatlarımız ile sunulan hizmet her geçen gün daha da iyileşmekte ve kaliteleşmekte. Bizleri destekleyen başta yönetim kurulumuz ve Bolu şehrine, futbolcu ve kendi ailelerimize şampiyonluk yaşatmak için hepimiz görevlerimizin bilinciyle hareket ediyoruz. Bu camiaya hep birlikte; yönetim kurulumuzla, teknik heyetiyle, futbolcusuyla, sağlık ekibiyle ve ne kadar çalışanı varsa hepimiz bu yıl Süper Lig’e çıkan 3. Takımdan biri oluruz istek ve arzusuyla hizmet etmekteyiz.

 

Etiketler: