Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA BİLARDO TURNUVASI YAPILDI

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA BİLARDO TURNUVASI YAPILDI
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü kapsamında, Türkiye Bilardo Federasyonu Bolu İl Temsilciliği tarafından düzenlenen bilardo turnuvasında kazanan belli oldu.


Haber: Oğuzhan Eke

Türkiye Bilardo Federasyonu Bolu İl Temsilciliği tarafından, Şey Bilardo Salonu’nda düzenlenen turnuva sona erdi. 12 Temmuz’da başlayan ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde sona eren turnuvanın finalinde Cemal Varol ve İlyas Adıyaman karşılaştı. Final maçında rakibini yenen Cemal Varol turnuvadan birincilikle ayrılırken İlyas Adıyaman ise ikinci oldu. Turnuvanın üçüncülüğünü ise İbrahim Ayar ve Yasin Caner paylaştı.

ANLAMLI BİR ETKİNLİK DÜZENLEDİKLERİ İÇİN KENDİLERİNİ KUTLUYORUM”

Turnuva finaline gelerek sporculara başarılar dileyen Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir,  “15 Temmuz akşamı hayatını kaybeden şehitlerimize bir kez daha rahmet diliyorum. Gazilerimize bir kez daha şükranlarımızı sunarak konuşmamıza başlamak istiyorum. Bilardo il temsilcimiz geçtiğimiz yıl da böyle bir etkinlik düzenlemişti. Ben ona da katılmıştım. Bu yılda Bolu’da bilardo severleri önemli bir gün anısına bir araya getirdi. Benim de gençlik yıllarımda oynadığım bir spor dalıydı bilardo ama biraz önce sayı alamadan, 3 atışta üçünde de sayı alamadan… Baktım ki olmayacak. Gerisini de getirmedim. Heyecandan diyelim. Kameralar çekerken sayı almak da zorlanıyor. O yüzden de arkadaşları rahatsız etmemek için biraz uzakta röportaj yapalım dedim. Şu anda turnuva devam ediyor. Tabi turnuvadan ziyade, bilardo temsilcimiz arkadaşlarımızı bir araya getirerek böyle güzel, anlamlı bir etkinlik düzenledikleri için kendilerini kutluyorum” dedi.

“KATILAN BÜTÜN SPORCULARA TEŞEKKÜR EDERİM”       

Turnuvanın düzenleyicisi ve Türkiye Bilardo Federasyonu Bolu İl Temsilcisi Ömer Uçar, “15 Temmuz Şehitleri Anma Turnuvası’nda öncellikle Başkanı’mıza bizi ziyaret ettiği için çok teşekkür ederim. Her anlamdı günde böyle turnuvalar yapmaya çalışıyoruz. Bilardo sporunu Bolu’da ilerletmeye çalışıyoruz. Türkiye Bilardo Federasyonu Bolu İl Temsilciliği olarak katılan bütün sporculara teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Etiketler: bolu haberler