Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

14 ŞUBAT’A ÖZEL FIRSATLAR “FAY YAMANER”DE

14 ŞUBAT’A ÖZEL FIRSATLAR “FAY YAMANER”DE
Fay Yamaner Mücevher her yıl olduğu gibi bu yılda sevgililer gününe özel muhteşem kampanyaların yanı sıra İkinci Hediyeniz Bizden. 500 TL ve üzeri takı alışverişlerinizde Altın Kaplama Kişiye Özel Kolye Hediye!


Dünyaca ünlü Swarovski, Seiko, Guess gibi saat ve takılarda  %50’ye varan indirimler; Atasay ve Cetaş gibi Türkiye’de takı modasına yön veren markaların en güncel modellerinde 14 Şubat’a özel %14 indirim ve en trend ürünler göz önüne alınarak tasarlanmış hiçbir yerde bulamayacağınız altın baget yüzükler 350 TL’den başlayan fiyatlar ve yüzlerce hediye alternatifi Fay Yamaner Mücevher mağazalarında sizleri bekliyor.

Ayrıca tüm Pırlanta ve Elmas koleksiyonlarında ise %30 + %14 indirim fırsatı en özel mücevherleri her bütçe için mümkün kılıyor! Pırlanta tek taş ve baget taşlı pırlanta yüzükler 1.090 TL’den başlayan fiyatlar ile sizlerle.

Fay Yamaner Mücevher’den yapılan açıklamada:

“Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takipte kalın, Sevgililer Gününe Özel Hediyemizi kazanma fırsatı yakalayın. Fay Yamaner ve gift14 sosyal medya hesaplarımızı takip eden 10 kişiye Altın Kaplama Kişiye Özel Kolye Hediye!

Bolu’da İzzet Baysal Caddesi’nde, 14 Burda AVM ve Narven’deki mağazalarımızın yanı sıra bu yıl Çanakkale’de yeni açılan mağazamızda fırsatları yakalayabilirsiniz. Evden çıkmak istemiyorsanız endişelenmenize gerek yok, online satış sitemiz gift14.com bir tık kadar yakın.”

Etiketler: bolu haberler