Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

14 BURDA AVM’DEN ALTIN KAMPANYASI

14 BURDA AVM’DEN ALTIN KAMPANYASI
Bolu’nun eğlence, buluşma ve yaşam merkezi Esas 14 Burda AVM, 3. yaşını çok özel bir kampanya ile kutluyor. Esas 14 Burda AVM, ziyaretçilerine 2 -18 Kasım tarihleri arasında binlerce hediye çeki ve altın hediye ediyor.

Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen, Esas 14 Burda AVM, Bolululara alışverişin tadını doyasıya yaşatıyor. Açıldığı 2015 yılından bugüne Bolu’yu eğlence, yaşam ve buluşma merkezi haline getiren Esas 14 Burda AVM, 2 -18 Kasım tarihleri arasında ziyaretçilerine her gün 2 çeyrek ve 1 gram altın hediye ediyor.

 

Esas 14 Burda AVM, 2 -18 Kasım tarihleri arasında 250 TL ve üzerindeki alışverişlerde altın oyununa katılma hakkı ve 20 TL’lik alışveriş çeki hediye ederken ayrıca, 500 TL ve üzeri alış verişlerde Yves Roches’ten cilt bakımı hediye ediyor.

 

Altın oyununda gün içinde en çok puan toplayan birinci ve ikinci şanslı ziyaretçiye çeyrek altın, üçüncü şanslı ziyaretçiye ise gram altın hediye edilecek. Kazanların, her gün Esas 14 Burda AVM sosyal medya hesaplarından duyurulacağı kampanya için ziyaretçilerin alışveriş fişi/faturası ile birlikte Esas 14 Burda Danışma Merkezi’ne kaydını yaptırmaları yeterli olacaktır.