Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

12. TARIM VE İNSAN FOTOĞRAF SERGİSİ BOLU’DA AÇILDI

12. TARIM VE İNSAN FOTOĞRAF SERGİSİ BOLU’DA AÇILDI
Tarım ve Orman Bakanlığı, Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği, “Çiftçi Varsa Hayat Var” temalı 12. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren fotoğrafların sergisi açıldı.

Bolu’da bulunan bir alışveriş merkezinde Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından açılan sergide 12. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması'nda derece alan fotoğraflar sergileniyor. 2-3-4 Ağustos tarihlerinde, 10.00-22.00 saatleri arasında gösterimde olacak serginin açılışı; Bolu Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan ve Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Hasan Taş ile kurum personeli ve Bolulu fotoğraf severlerin katılımıyla yapıldı.

“6 FARKLI KATEGORİDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ”

Sergiye ilişkin duygularını ifade eden Tarım ve Orman İl Müdürü İzzet Murat, “Çiftçi Varsa Hayat Var temasıyla Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması ile toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesini amaçlamaktadır.  Farklı desenlerden oluşan tarım ve insan kareleri yurdumuzun zenginliğinin yanında emeğin mimarlarını da görme açısından önem arz etmektedir. İnsanlarımız bu fotoğraf sergisini gezdiklerinde bir şekilde kendilerinden bir parça bulacaklardır. 12. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışmasına 2021 yılında 12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması, ‘Genel’, ‘Çiftçi’, ‘Öğrenci’, ‘Tarım ve Orman Bakanlığı Çalışanları’, ‘DenizBank Çalışanları’ ve bu yıl konusu ‘Çiftçi Varsa Hayat Var’ olan ‘Tema’ olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleştirildi” dedi.

“BOLULU HEMŞERİLERİMİZİ YARIŞMAYA KATILMAYA DAVET EDİYORUM”

Vatandaşları yarışmaya katılmaya davet eden Murat, “6 kategoride toplam 606 katılımcı 3997 eserle katıldı. Seçici kurul tarafından 19 eserin ödül alması uygun görülürken, 83 eser de sergileme ve albüm çalışması için belirlendi. Ayrıca ödül alan eserlerden bir tanesi Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli tarafından Tarım ve Orman Bakanlığı Özel Ödülüne layık görüldü. Her yıl farklı kategorilerde yapılan yarışmaya gençlerimizi, üreticilerimizi ve emektarlarımızdan. Fotoğrafa gönül veren Bolulu hemşerilerimizi yarışmaya katılmaya davet ediyorum. Bolulu fotoğraf severlerimizin sergimizi beğeneceğinizi umut ediyorum. Emeği geçenlere şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Etiketler: bolu haberler