Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

10’DAN FAZLA SUÇ KAYDI VAR

10’DAN FAZLA SUÇ KAYDI VAR
Bolu'da hırsızlık yaptığı iddiası ile İstanbul'da gözaltına anılan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta Paşaköy Mahallesi'nde bulunan bir evde yapılan hırsızlık olayının şüphelilerinin yakalanması için çalışma başlatan Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık yapılan mahalledeki güvenlik kamera kayıtlarını inceledi.

Yapılan çalışma neticesinde, şüphelilerin İstanbul'a gittiğini belirleyen ekipler, daha önceden de 10'dan fazla suç kaydı bulunan R.T. isimli şahsı gözaltına alarak Bolu'ya getirdi.

Öte yandan, şüphelinin evinde ve aracında yapılan aramada, çelik kapıların kilit göbeklerini kolayca açmaya yarayan çeşitli aletler bulundu.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan R.T, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra tutuklanma talebi ile Bolu Adliyesine sevk edildi.

Diğer taraftan, hırsızlık olayında R.T'ye yardım ettiği belirlenen B.B'nin yakalanması için de çalışma yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin İstanbul'da bulunan bir cezaevinde yattığını, hırsızlık olayının yaşandığı gün izin alarak cezaevinden çıktığını, ertesi gün yine kaldığı cezaevine gittiğini belirledi.

 

Etiketler: