Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

10 KİŞİYLE 1 PUANI KURTARDIK

10 KİŞİYLE 1 PUANI KURTARDIK
Beypiliç Boluspor, Spor Toto 1.ligin 11.haftasında deplasmanda Manisa FK ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, maçın ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelede Manisa FK ile 2-2 berabere kaldı. Kırmızı beyazlıların gollerini Emin Bayram ve Kabongo Kasongo kaydetti. Boluspor’da kaptan Fethi Özer maçın 24.dakikasında direk kırmızı kart gördü. Kırmızı beyazlılar yaklaşık 70 dakika 10 kişi mücadele etti.


Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Manisaspor FK karşısına; Selmani, Abdurrahim, Fethi, Diarrassouba, Eray, Bregu, Roshi, Zahit, Kasongo, Emin, Abdurrahman on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Ömer, Odah, Hakan, Arda, Novak, Talha, Diyar, Bertu, Berk, Erkam yer aldı.

Manisa FK ise Boluspor karşısına; Birkan, Sertaç, Nizamettin, Gakpa, Orgill, Veli Çetin, Nino Kouter, Mehmet, Erhan, Tormin, Landre on biri ile çıktı.

Boluspor iyi başladı

Karşılaşmaya Manisa FK’nın vuruşu ile başlandı. Mücadelenin ilk bölümlerinde Boluspor, Manisa FK’ya oranla daha atak görünen takım oldu. Kırmızı beyazlılar Kabongo ve Bregu ile rakip kalede pozisyonlar yakaladı.

Fethi kırmızı gördü

Boluspor’da maçın 24.dakikasında Fethi Özer, Orgill’e yaptığı hareketin ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kırmızı beyazlılar bu dakikadan itibaren sahada 10 kişi mücadele edecek.

Manisa FK penaltı kaçırdı

Manisa FK maçın 29.dakikasında penaltı kazandı. Sertaç’ın ortasında Emin’in eline çarpan topa maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Nizamettin’in vuruşu yan direğe çarpıp aut çıktı. Manisa FK, bu dakikada penaltı atışından yararlanamadı. Maçın 30.dakikasında Boluspor ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Bregu oyundan çıktı, Erkam oyuna girdi. Boluspor’da maçın 41.dakikasında Roshi sarı kart gördü.

Manisa FK öne geçti

İlk yarının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Manisa FK ilk yarsının son saniyelerinde Boluspor karşısında öne geçti. Nizamettin’in kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde kafayı vuran Okan topu filelere gönderdi. Bu golle Manisa FK, Boluspor karşısında 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı Manisa FK’nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Boluspor golü buldu

Karşılaşmanın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor maçın 47.dakikasında beraberlik golünü buldu. Zahit’in ortasında boşta kalan topa son olarak dokunan Emin Bayram topu ağlara gönderdi. Bu golle Boluspor, Manisa FK karşısında skoru 1-1’e getirdi.

Kasongo’dan kritik gol

Boluspor maçın 60.dakikasında Manisa FK karşısında öne geçti. Orta sahada sahipsiz kalan top Kasongo’nun önünde kaldı. Kasongo kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelere gönderdi. Boluspor bu golle skoru 2-1’e getirdi.

Manisa FK beraberliği yakaladı

Manisa FK maçın 73.dakikasında beraberlik golünü buldu. Ceza sahası içine yapılan ortada Okan Eken bir kez daha topu Boluspor ağlarına gönderdi. Bu golle skor 2-2’ye geldi. Boluspor maçın 78.dakikasında iki oyuncu birden değiştirdi. Eray ve Kabongo oyundan çıktı, Talha ve Odah oyuna girdi. Boluspor’da 82.dakikada Abdürrahim sarı kart gördü. Kırmızı beyazlılar maçın 84.dakikasında bir oyuncu daha değiştirdi. Diarrassouba oyundan çıktı, Arda Hilmi oyuna girdi.

Karşılaşmanın sonuna 6 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca Boluspor deplasmanda Manisa FK ile 2-2 berabere kaldı. Kırmızı beyazlılar aldığı beraberlikle puanını 12’ye çıkardı. Boluspor’da 24.dakikada Fethi kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Etiketler: bolu haberler