Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

10 BİN EHLİYET GERİ VERİLECEK

10 BİN EHLİYET GERİ VERİLECEK
Kabine sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, alkol, uyuşturucu, ölümlü ve yaralanmalı kaza, drift ve aday sürücülük dışındaki ihlallerden kaynaklanan ehliyet ceza puanlarının silineceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  sürücülerin merakla beklediği ehliyet affıyla ilgili kararı duyurdu.

TRAFİK CEZA PUANLARI SİLİNİYOR

“Trafik ceza puanlarıyla ilgili bir müjdeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.” diyerek söze başlayan Erdoğan; “Ülkemizin karayolu altyapısı, bölünmüş yollar, köprüler ve tünellerle hızlı, konforlu güvenli yolculuğa uygun hale getirdik. Ölümlü trafik kazalarında neredeyse yarı yarıya azalma sağladık. Bireysel ve ticari karayolu kullanımındaki artış, kural ihlalleri sebebiyle sürücülerimizin ceza puanında ciddi yükselmelere sebebiyet verdi” dedi.

10 BİNE YAKIN EHLİYET İADE EDİLECEK

2,5 milyon sürücünün ceza puanının silineceğini duyuran Erdoğan; “Yapacağımız düzenlemeyle sürücülerimizin alkol, uyuşturucu, ölümlü ve yaralanmalı gaza, drift ve aday sürücülük halleri dışındaki ihlallerinden kaynaklanan ceza puanlarını siliyoruz. 2,5 milyon sürücümüzün ceza puanının silinmesi ve 10 bine yakın ehliyetin iade edilecek sürecin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler: bolu haberler