Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“1 BUÇUK YIL GEÇTİ NE ZAMAN HAZMEDECEKSİNİZ?”

“1 BUÇUK YIL GEÇTİ NE ZAMAN HAZMEDECEKSİNİZ?”
Bolu Belediyesi Ağustos ayı Meclis Toplantısı birinci birleşimi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşti. Bolu Belediye Meclisi Ağustos Ayı 1. Oturumu canlı yayınlanırken, toplantıda imar tadilat başvuruları, Birim müdürlüklerinden gelen konula görüşüldü ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışmaları hakkında meclise bilgi verildi.

Haber: Aslı Akış

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında gerçekleşen ve meclis üyelerinin hazır bulunduğu toplantı açılış-yoklama, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. Ardından gündem maddelerine geçildi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, gerçekleşen Bolu Belediyesi Meclisi Ağustos Ayı 1. oturumunda Ak Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’ nün kendisine 1,5 yıldır hayırlı olsun temennisinde bulunmadıklarını dile getirerek; “Hala gelip bir hayırlı olsun temennisinde bile bulunmadılar. İnsani olarak bunu doğru bulmuyorum. Hazmedince geleceğiz dediler. Aradan 1 buçuk yıl geçti ne zaman hazmedeceksiniz artık” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Sayın Milletvekillerine üzüntülerimi ifade ediyorum. Sayın Milletvekillerimiz 1 buçuk yıla yakın zaman oldu. Hala gelip bir hayırlı olsun temennisinde bile bulunmadılar. İnsani olarak bunu doğru bulmuyorum. Hazmedince geleceğiz dediler. Aradan 1 buçuk yıl geçti ne zaman hazmedeceksiniz artık. Hazım problemi benim problemim değil halka anlatsınlar onu da” şeklinde konuştu.