Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YÜCEER VE AÇIKALIN TEKRAR SEÇİLDİ

YÜCEER VE AÇIKALIN TEKRAR SEÇİLDİ
Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği 2023 yılı Mayıs Ayı Olağan Meclis toplantısı muhtarların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Yapılan seçimle İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ve Meclis Üyesi Zerrin Yavuz Açıkalın ile Güneyfelakettin Köyü Muhtarı Ramazan Gümrah ve Köprücüler Köyü Muhtarı Turgut Caner birlik encümenine seçildi.

Haber: Servet Gökçek

Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği 2023 yılı Mayıs Ayı Olağan Meclis toplantısı Vali Yardımcısı Abdullah Şen başkanlığında gerçekleşti. Birlik Müdürü Fatih Mehmet Önal tarafından 2022 yılı kesin hesap cetveli ile faaliyet raporu okunarak meclisin oylarına sunuldu. Daha sonra birlik encümenine 4 asil üye seçimi gerçekleştirildi.

3 İl Genel Meclis Üyesi ve 4 Muhtarın yarıştığı gizli oylama ile gerçekleşen seçim sonunda İl Genel Meclisini temsilen Yaşar Yüceer 82 oy, Zerrin Yavuz Açıkalın 77 oy alarak yeniden birlik encümenine seçildi. Erhan Beykoz ise muhtarların 52’sinin oyunu aldı.

Birlik Encümeninde köy muhtarlarını temsilen ise Güneyfelakettin Köyü Muhtarı Ramazan Gümrah 70 oyla, Köprücüler Köyü Muhtarı Turgut Caner 60 oyla birlik encümeninin yeni isimleri oldu. Alıçören Köyü Muhtarı Hakan Sarıalan 52 oy alırken, Taşoluk Muhtarı Erdal Atalay’da 15 oy alarak seçimi tamamladı.

Seçim sonrası konuşan İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, her zaman kendilerine destek olan muhtarlara teşekkür ederek, yeni dönemde yine birçok hizmeti köylere götüreceklerini ifade etti.
Etiketler: bolu haberler