Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAYRAM VE OKUL TATİLİ BİRLEŞTİ...

BAYRAM VE OKUL TATİLİ BİRLEŞTİ...
Okullarda 17-20 Nisan’da yapılacak olan ara tatil, 21 Nisan’daki Ramazan Bayramı ile birleştirilerek toplamda 9 güne çıkarıldı.

Bu yıl 29 gün sürecek olan Ramazan ayının sona ermesinin ardından Ramazan Bayramı da 21 Nisan'da kutlanacak. Bayram arefesi, 20 Nisan Perşembe gününe denk geliyor. Bu durumda bayram hafta sonunda kutlanmış olacak ve 3 gün sürecek.

ARA TATİL 17 NİSAN’DA BAŞLIYOR

Öte yandan okullarda da, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 17-20 Nisan olarak planlanan ikinci ara tatilin iptal edilip edilmeyeceği sorusu gündeme getirildi. Bakanlık yetkililerinden alınan bilgiye göre ara tatil, takvimde yer aldığı şekliyle 17 Nisan Pazartesi günü başlayacak.

BAYRAM TATİLİYLE BİRLEŞECEK

Yapılacak olan ara tatilin bayram tatiliyle birleştirilip birleştirilmeyeceği diğer merak edilen konular arasında yer alıyordu. Ara tatil, Ramazan Bayramı arifesi olan 20 Nisan Perşembe günü öğlen sona erecek. 3 günlük ikinci ara tatil, Ramazan Bayramı resmi tatiliyle birleşecek. Bu kapsamda toplamda 9 gün tatil yapılmış olacak. Öğretmenler de ara tatilde idari izinli sayılacak.