Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GEREDESPOR PLAY-OFF’LARA FIRTINA GİBİ BAŞLADI

GEREDESPOR PLAY-OFF’LARA FIRTINA GİBİ BAŞLADI
Akay Kardeşler 1.Amatör Küme Play-Off Karşılaşmaları ilk haftasında Geredespor müthiş taraftar desteği ile Dörtdivanspor’u 3-1’lik skorla geçip ilk haftaya 3 puanla başladı.

Geredespor, Play-Off maçlarına fırtına gibi başladı. Grup maçlarında aldığı skorlarla dikkat çekip Play-Off öncesi şampiyonluk için mesaj veren Geredespor, Dörtdivanspor karşılaşması heyecan içinde başladı.

Peş peşe goller

İlk 30 dakika orta saha mücadelesi ile geçerken Geredespor ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Dörtdivanspor beraberlik golünü buldu. Bu golle skor 1-1’e geldi.

Ousmane Faal sahneye çıktı

Kalesindeki şok golden sonra çabuk toparlanan Geredespor orta sahada üstünlüğü eline alıp pozisyonlar bulmaya başladı. Kaptan Harun attığı kritik paslarla Dörtdivanspor kalesinde etkili oldu. Geredespor’un golcü oyuncusu Ousmane Faal sahneye çıkarak kendine has oyunu ile attığı golle skoru 2-1’e getirdi.

Son gol yine Ousmane Faal’dan

Bu golün ardından 3.gol için oyunu bırakmayan Geredespor, defansta Emre Pınar’ın kendi beceri ise rakip alana taşıdığı topta Emre, Ousmane Faal'a alda at dercesine verdiği pasta skor 3-1’e geldi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Play-Off’un ilk maçında Geredespor haftayı 3 puanla kapatıp şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu göstermiş oldu.

“Oyuncularımıza güveniyoruz, buradan biz şampiyon olacağız”

Karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunan Geredespor Başkanı Celal Uslu şunları ifade etti: “Kadromuza takviyelerle yaparak ilk play-Off karşılaşmasına çıktık. Artık hata lüksümüz yok. Oyuncularımıza güveniyoruz, buradan biz şampiyon olacağız. Onun içinde ne gerekiyorsa yapıyoruz. Futbolcularımız yine görevlerini yaptılar ve net bir skor aldılar. Hepsini tek tek kutluyorum” dedi.

Etiketler: bolu haberler