Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

HEM DEKORE ETTİLER HEM DE DENEYİM KAZANDILAR

HEM DEKORE ETTİLER HEM DE DENEYİM KAZANDILAR
İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarımı öğrencileri, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde açılacak olan yeni bölümleri dekore etti.

İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrenciler, BAİBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde açılacak olan servisin 24 odasını, hemşire tedavi alanları ve hemşire tedavi bankosunun üretimini ve montajını yaptı. Bu çalışma ile deneyim de kazanan öğrencilerin istihdama katkı sağlaması da amaçlanıyor.

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yapılan çalışmaya dair bilgilendirmede bulunarak; “İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, kurumlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. BAİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yeni açılacak servisin 24 odasının ve hemşire tedavi alanlarının tefrişatları ile hemşire çalışma bankosunun üretimi ve montajı İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarımı alanı öğrencilerimiz tarafından üretilerek montajları yapıldı.

ÖĞRENİRKEN ÜRETİYORLAR EKONOMİYE KATKI SUNUYORLAR

İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri meslek alanları ile ilgili çalışmalarını yerine getirirken mesleki gelişimlerini de sürdürmeye devam ediyor. Öğrenirken üreten, üretirken kazanan öğrencilerimiz hem okullarının döner sermayelerine hem kendi mesleki gelişimlerine katkı sağlamaktadırlar. Edindikleri tecrübe ve deneyimle mesleki alanda uzmanlaşan öğrencilerimiz ülke üretimine ve istihdamına katkı sunmaktadır.” ifadelerine yer verdi.