Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN YARDIMCISI AVCI: "BİZ BU YÜKÜN ALTINDAN KALKARIZ"

BAŞKAN YARDIMCISI AVCI:
Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu üyeleri, tesislerde düzenlenen kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geldi. Sohbet havasında geçen kahvaltılı programda basın mensupları ile Boluspor’a dair konular ve görüş alışverişi yapıldı.

Boluspor kulübü Basın, Medya, İletişim ve Akreditasyon Sorumlusu Kamuran Avcı’nın organizasyonunda düzenlenen kahvaltıya Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, Başkan Yardımcıları Hakan Özsoy ve Şahin Ertem, Futbol Şube ve transfer komitesi üyeleri Mahmut Çimender ve Kaan Semercioğlu, yönetim kurulu üyesi Hilmi Uğurlu ve basın mensupları katıldı.

Kahvaltının ardından söz alan Boluspor kulübü Basın, Medya, İletişim ve Akreditasyon Sorumlusu Kamuran Avcı, Boluspor ile ilgili basın mensuplarını bilgilendirdi.

“2-3 gündür de çok ciddi anlamda tadilat çalışmaları yapılıyor”

Avcı, göreve geldikleri andan itibaren tesislerde bakım çalışmalarına başladıklarını dile getirerek: “Çok zor bir süreçte, çok zor bir dönemde Boluspor’u teslim aldık. Buraya gelir gelmez ilk işimiz tesisleri gezmek oldu. Maalesef tesislerimizde çok ciddi inşaat alt yapı sıkıntılarımız var. İlk gün işe başladık. 2-3 gündür de çok ciddi anlamda tadilat çalışmaları yapılıyor. Hem A takımımızın bulunduğu binada hem alt yapı tesislerimizde çok ciddi sorunlarımız var. Bu iş bölümü içerisinde başkanın talimatıyla sadece bu işle ilgilenen arkadaşlar değil, 34 tane insan tamamıyla bu işle mücadele ediyor. Her birimizin ayrı iş kolu olması rağmen. Başkan Bey’in özel talimatı alt yapı ve sosyal tesislerimizin yaşanabilir hale getirilmesiyle alakalı. Biz el birliğiyle onu yapmaya çalışıyoruz. İnşallah kısa bir dönemde bitirip tesisimizi Boluspor’un şanına, şöhretine yakışacak yaşanabilir bir tesis haline getireceğiz inşallah. Bu süreçte tabi iş bölümlerimiz oldu. Başkan beyin bize tebliğ ettiği görevler oldu. Herkes kendi işini en iyi yapmaya çalışırken de bugün burada transfer komitesinden de arkadaşlarımız var. Alt yapı tesislerinden sorumlu arkadaşlarımızda var ama hepimiz ciddi bir enerji ile ciddi bir güç birliği ile bir mücadele içindeyiz. Bu süreçte bizim bir ayağımızda, bir destek ayağımızda medya tabi ki. Bizim bu verdiğimiz enerjinin yanında, bizim bu verdiğimiz eforun yanında inanın hem maddi olarak hem zaman olarak hem de sonuçta hepimizin bir ailesi var, bir yaşantısı var. Onlardan da ödün vererek Boluspor Tesislerinde bazen gece 1’de 2’de evimize giriyoruz. Sorunun farkındayız. Problemlerin farkındayız. Onun çözümüyle alakalı da hiç endişemiz yok. Hepsi çözülecek inşallah” dedi.

“Biz sizlerden bilgi saklaması yapmayacağız”

Basın mensuplarına spekülasyon yaratacak haberlerin yanı sıra karşılıklı bilgi alışverişi içinde haberlerin yapılmasının daha sağlıklı olacağını işaret eden Kamuran Avcı; “Medya ayağında ben şahsım adına, arkadaşlarım adına sizden de destek bekliyoruz. Bu desteklerin başlıkları şöyledir. Transfer komitesi bir transfer yapmaya çalışıyorken, dedikodudan haberi almayıp paylaşmazsanız, bu süreçte bizim elimizi daraltmazsanız, çok sevinirim. Bilgilerin doğruluğunu teyit ederseniz, biz sizlerden bilgi saklaması yapmayacağız. Elbette bilgileri paylaşacağız ama bir görüşme, bir planlama içindeyken futbolcunun ismi medyada çıktığı an farklı boyutlarla görüşmemiz devam ediyor. Fiyat artışı oluyor. Başka menajerler devreye giriyor. Başka kulüpler devreye giriyor ve zorlaşıyor. Bu konuda cidden sizlerden hassasiyet bekliyoruz. Çünkü sonuçta biz Boluspor’un 1 TL’si bile ziyan olsun istemeyiz. Onun için ince eleyip, gerçekten süreci sık dokuyoruz” şeklinde konuştu.

"Biz bu yükün altından kalkarız"

Basın mensuplarından her konuda destek beklediklerinin altını çizen Avcı; “İşte Başkanımız gelir gelmez hemen Hoca işini bitirdik. Camiamıza hayırlı olur inşallah. Sait Hoca bizim bildiğimiz Bolu’yu bilen kamuoyunda Bolu’nun da yakınen tanıdığı bir insan. Ben, bizim kimliğimize bizim şuan ki durumumuza sanırım en iyi hocayı, en uygun hocayı transfer ettik diye düşünüyorum. En iyisini yapma gayretindeyiz. Biz Boluspor’un 1 TL’si çar çur olmasın gayreti içerisindeyiz. Bu kadar zor bir dönemde, maddi olarak ülkenin de ciddi sıkıntı olduğu dönemde 34 tane adam çıktı, biz bu problemi göğüsleriz, biz bu problemin altından çıkarız dedik ve yola çıktık. Hiç endişeniz olmasın. Biz bu yükün altından çıkarız. Sizden medyadan ricamız. Bizim yanımızda olmanız, bize destek olmanız. Yanlışlarımız olabilir, eksiklerimiz olabilir, kusurlarımız olabilir. Birbirimizi tanıyoruz. Sohbetler edeceğiz. Bizi uyarın. Yanlışlarımız varsa bize söyleyin. Bilerek, bilinçli bir şekilde hiç kimse burada yanlış yapmaz. Bunu bilmenizi isterim. Böyle bir niyetle yola çıktık” dedi.

“Taleplerinizi bize iletirseniz, biz sizin talepleriniz doğrultusunda planlama yaparız”

Basın mensuplarının talep ve önerilerini de dikkate alacaklarını ifade eden Avcı; “Röportajlar, profesyonel takımın süreci içerisinde tesislere girmemek gibi bir durum olmuş. Birbirimizin kurallarına, birbirimizin sınırlarına saygı göstereceğiz. Taleplerinizi bize iletirseniz, biz sizin talepleriniz doğrultusunda planlama yaparız. Elbet profesyonel takımda futbolcuların, hocanın isteği doğrultusunda röportaj dönemlerimiz olur. Biz o konuda elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız. Orada basının tabi ki ekarte etmeden, basınla beraber, çünkü bizim sokaktaki sözümüz sesimiz basın. Bu yüzden de sizlerden yardım bekliyoruz. Nasıl bu insanlar bu kulübün için biz başarılı olmak için geldiysek, var olan sıkıntıları bile bile göğüs germeye çalışıyorsak, sizde Boluspor sevdasıyla elinizden geleni yapacaksınız. Ona da inanıyorum. Bu denli bir hassasiyet göstermenizi rica ediyorum. Medyanın sıkıntısını biliyorum. Tesislerle alakalı giriş-çıkışlarla alakalı bir planlama içindeyiz. İnşallah onu da yakın zamanda yapacağız. Tesislere giriş-çıkışlar daha kontrollü, daha sağlam ve daha planlı olacaktır. Statta medyanın bölümünde sıkıntılarımız var. Başkan bey onu biliyor. Kendisine ilettik. Bu konuyla ilgili yakın zamanda bir çalışma yapacağız. İnşallah maçlarımız başlayana kadar bizde orada o düzeni kurmuş olacağız. İnşallah daha güzel, rahat edebileceğimiz bir stat haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

“Kaç tane medya Bolu’da, Boluspor maçına gelmek istiyorsa onu da inşallah çözeceğiz”

Boluspor kulübü Basın, Medya, İletişim ve Akreditasyon Sorumlusu Kamuan Avcı, Türkiye Spor Yazarları Derneği ile görüşülüp akreditasyon konusunda bilgi alacaklarını ifade ederek sözlerini şöyle noktaladı: “Tabi ki bizde hocanın planlaması doğrultusunda basın ile iç içe olacağız Allah’ın izniyle. Niyetimiz, hedefimiz o. Röportajlarda olacak. O samimi ortamı, o aile ortamını oluşturmaya çalışıyoruz Bolu’da. Çok şükür geldiğimizden beri kamuoyunda çok güzel bir takdir görüyoruz. O bizim hoşumuza gidiyor. İnşallah doğrusunu yapmaya çalışacağız. TSYD ile gazeteciler arasındaki bir durum. Biz bu işin içerisine gireceğiz. Burada medya ayağında statta maç izlemek isteyen arkadaşlarımızın listesiyle beraber TSYD ile görüşmelerimizi yapıp, akreditasyon noktasında da gereken neyse, kaç tane medya Bolu’da, Boluspor maçına gelmek istiyorsa onu da inşallah çözeceğiz. Öbür türlü aksi takdirde biz zaten statta olmuş olacağız. Medya da her kim gelmek isterse o maça biz orada onun stat girişini, akreditasyonunla resmiyetini yapacağız inşallah. Kimseyi dışarıda bırakmayacağız.”