Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SAVAŞIN GALİBİ BOLUSPOR

SAVAŞIN GALİBİ BOLUSPOR
Beypiliç Boluspor, Spor Toto 1.ligin 37.haftasında deplasmanda Ankaragücü karşılaştı. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-0 önde kapattığı mücadelede Ankaragücü’nü Novak’ın son dakikada attığı golle 2-1 mağlup ederek ligde kalmayı garantiledi. Kırmızı beyazlılar aldığı galibiyetle puanını 47’ye çıkardı. Boluspor’un gollerini Roshi ve Novak kaydetti.

Boluspor teknik direktörü Emre Toraman, Ankaragücü karşısına; Selmani, Hakan, Fethi, Emin, Bülent, Abdurrahman, Tugay, Roshi, Gökhan, Berk, Balaj on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Rbyka, Kaan, Abdurrahim, Eray, Bregu, Arda Hilmi, Novak, Kasongo, Ali, Arda Köksal yer aldı.

Ankaragücü ise Boluspor karşısına; Bahadır, Şahverdi, Yasin, Alperen, Muhammed, Ali Kaan, Atakan, Sinan, Murat, Chahechoue, Arif on biri ile başladı.

ROSHİ’DEN İYİ TAKİP

Karşılaşmaya Ankaragücü’nün vuruşu ile başlandı. Boluspor maçın 14.dakikasında Ankaragücü karşısında öne geçti. Gökhan’ın kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde oluşan karambolde topa son dokunan Roshi topu filelerle buluşturdu. Boluspor bu golle Ankaragücü karşısında 1-0 öne geçti. Boluspor’da maçın 29.dakikasında Roshi sarı kart gördü. Mücadelenin ilk 30 dakikası Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile geçildi. İlk yarının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Boluspor’da maçın 45.dakikasında Fethi sarı kart gördü. Karşılaşmanın ilk yarısı Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

ANKARAGÜCÜ BERABERLİĞİ YAKALADI

Maçın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Ankaragücü maçın 47.dakikasında Boluspor karşısında beraberlik golünü buldu. Sağ kanattan gelişen ev sahibi takımın atağında ceza sahası içinde kafayı vuran Zahid topu ağlara gönderdi. Bu golle maçta skor 1-1’e geldi. Boluspor’da maçın 54.dakikasında Tugay sarı kart gördü. Karşılaşmanın ilk 60 dakikası 1-1’lik eşitlikle geçildi.

BOLUSPOR’DAN PEŞ PEŞE DEĞİŞİKLİKLER

Boluspor’da ilk oyuncu değişikliği maçın 72.dakikasında yapıldı. Bülent oyundan çıktı, Abdurrahim oyuna girdi. Boluspor’da maçın 75.dakikasında bir oyuncu daha değişikliğine gitti. Tugay oyundan çıktı, Novak oyuna girdi. Boluspor maçın 85.dakikasında 3 oyuncu değişikliği birden yaptı. Ali Keten, Arda Hilmi ve Kasongo oyundan çıktı, Abdurrahman, Berk ve Gökhan oyundan çıktı.

NOVAK’TAN HARİKA GOL

Maçın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Maçın uzatma dakikalarında ani gelişen Boluspor atağında Novak’ın mükemmel vuruşunda top ağlarla buluştu. Boluspor bu golle maçta tekrar öne geçti. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca Boluspor deplasmanda Ankaragücü’nü 2-1 mağlup edip puanını 47’ye çıkardı ve matetamatiksel olarak ligde kalmayı garantiledi.