Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BİZİM İÇİN ÇOK İYİ BİR SKOR”

“BİZİM İÇİN ÇOK İYİ BİR SKOR”
Beypiliç Boluspor, Spor Toto 1.ligin 25.haftasında deplasmanda İstanbulspor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Reha Erginer ve İstanbulspor Teknik Sorumlusu Mehmet Hüseyin Dalgıç açıklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, İstanbulspor maçından sonra yaptığı açıklamada, “Bizim için çok iyi bir skor” dedi.

“Çok formda bir İstanbulspor ile oynadık”

Mücadelenin ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, “Zor bir maçtı. Maçtan önce kağıt üzerinde zordu, sahada da zor geçeceği belliydi. Maçtan önce oyuncularımla konuşmuştum, İstanbulspor’u burada yenmek için sadece çok iyi hücum etmenin yeterli olmayacağını söyledim. Rakibi karşılama anlamında çok iyi analiz ettik. Çok formda bir İstanbulspor ile oynadık. Geçen hafta önemli bir puan kaybetmiştik. İki puanı telafi etmeye geldiğimizi söylemiştim. Bizim için çok iyi bir skor. Biraz üstüne koyduğumuz, geçen haftaya göre bir oyun. Çok da iyi bir 3 puan” diye konuştu.

İstanbulspor cephesi

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Mehmet Hüseyin Dalgıç, “Boluspor ile oynadığımız karşılaşmayı 2-1 kaybettik. Boluspor bizim çok ciddiye aldığımız bir rakipti. Hafta için organizasyonlarımızı sahaya yansıtmak için iyi bir şekilde çalışmıştık. Fakat bugün yeteri kadar performans gösteremedik. Bundan sonraki Balıkesirspor maçına hazırlanacağız. Bu mağlubiyeti unutturmaya çalışacağız. Boluspor’u da tebrik eder, bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim” şeklinde konuştu.