Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİ KÖROĞLU HALK MÜZİĞİ KOROSU’NDAN MUHTEŞEM KONSER

BOLU BELEDİYESİ KÖROĞLU HALK MÜZİĞİ KOROSU’NDAN MUHTEŞEM KONSER
Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu dün akşam müthiş bir konsere imza attı. “Sıra Gecesi Türküleri” temalı yeni yıl konseri ile Bolulu sanatseverlerin karşısına çıkan Şef Tahsin Arslan yönetimindeki dev koro, müthiş sahne performansıyla izleyenlerine türkü ve şiir ziyafeti sundu.


Sanatsal etkinliklere tüm hızıyla devam eden Bolu Belediyesi dün gece Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde yaklaşık 750 kişinin katılımıyla “Sıra Gecesi Türküleri”ni seslendirildiği muhteşem bir yeni yıl konserine imza attı. Dev koro türkü ve şiir ziyafeti sundu.

Şanlıurfa ile özdeşleşen “Sıra Gecesi” kültürünü Boluluların ayağına getiren gecede sahne alan Şef Tahsin Arslan Yönetimindeki Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu, Bolulu sanatseverlere unutamayacakları bir konser yaşattı. Birbirinden özel türkü ve şiirler seslendiren dev koro, salondaki yaklaşık 750 kişiye adeta sanat ziyafeti sundu. Konuklara çiğköfte ve ayran ikramlarının da yapıldığı konserde, sahnenin ortasında çiğköfte yoğurulması geceye ayrı bir renk kattı.

Başkan Yardımcılarından tebrik çiçeği ve plaket

Yaklaşık 2,5 saat süren konserin ardından Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Yılmaz, Rasim Özdemir ve Leyla Beykoz sahneye çıkarak, performansları ile izleyenleri mest eden Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu adına Şef Tahsin Arslan’a teşekkürlerini iletti, ardından çiçek ve plaket takdiminde bulundu.

“Sanatsal ve kültürel etkinlikleri arttıracağız”

Sahnede kısa bir konuşma yapan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu’nu kutlayarak, “Bu gece Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Koromuz muhteşem bir konsere imza attı. Şefimizi ve tüm sanatçılarımızı kutluyorum. Emeklerine sağlık. Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan’ın öncülüğünde Bolu Belediyesi olarak sanatsal ve kültürel etkinlikleri Bolu’muzda günden güne daha da arttıracağız. Bolu artık sanata doyacak.” ifadelerini kullandı.
Etiketler: bolu haberler