Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“DUYARLI OLMAYA TEŞVİK ETMEK İSTİYORUZ”

“DUYARLI OLMAYA TEŞVİK ETMEK İSTİYORUZ”
BAİBÜ Bolpati Topluluğu üyesi üniversite öğrencileri, sokak hayvanları için hazırladıkları “Dostluk Mamaları”nı İzzet Baysal Caddesi üzerinde vatandaşlara dağıtarak, farkındalık oluşturmak için çalıştı.


Haber: Oğuzhan Eke

Türkiye’nin dört bir yanından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesine (BAİBÜ)gelen öğrenciler, BAİBÜ Bolpati Topluluğu bünyesinde, hayvanlar için aktiviteler gerçekleştirerek, farkındalık oluşturmaya çalışıyor.

Bu kapsamda “El Ele Patilere” sloganıyla bir çalışma başlatan genç hayvanserverler, küçük paketlerde hazırladıkları kedi ve köpek mamalarını şehrin farklı noktalarında Bolulu vatandaşlara dağıtıyor. Hayvansever öğrenciler, son olarak İzzet Baysal Caddesinde bir araya gelerek, vatandaşlara mama dağıttı.

Etkinlik hakkında bilgi veren BAİBÜ Bolpati Topluluğu Başkanı Hümay Ok, “Dostluk mamaları hazırladık. ‘Sokak hayvanları sahipsiz değildir’, vurguladığımız için insanların sokaktaki hayvanlara karşı daha duyarlı olması için dostluk mamaları dağıtacağız. Bolu’nun yerli halkını ve üniversite öğrencilerini daha duyarlı olmaya teşvik etmek istiyoruz. Sokaklar hepimizindir” dedi.

20 kişilik öğrenci grubu, yanlarında getirdikleri yüzlerce mamayı, gruplara ayrılarak; çocuklara, yetişkinlere, esnafa ve bölgedeki temizlik görevlilerine vererek sokak hayvanları için destek çağrısında bulundu.

Etiketler: bolu haberler