Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İYİ PARTİ’DE YILSONU İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İYİ PARTİ’DE YILSONU İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Metin Ergun, Yerel Yönetimler Bşk. Yrd. Rıdvan Uz ve Yerel Yönetimler Bşk. Danışmanı Suat Sarı, İYİ Parti Bolu Teşkilatını ziyaret ederek, yılsonu istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Haber: Aslı Akış

Bolu Belediyesi tarafından Kıbrıscık ilçesinde 6 ay önce inşaatına başlanılan Mantar Kompost Üretim Fabrikasının açılışı için Bolu’ya gelen İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Metin Ergun, partisin il başkanlığında da toplantıya katıldı. Toplantı öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Ergun, ittifak belediyesinin olduğu her yerde Türkiye siyaseti ile ilgili görüşlerini bildirdiklerini söyledi.

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Metin Ergun’ün gündem değerlendirmesinin akabinde İYİ Parti’ye üye olan Bolunun başarılı sevilen doktorlarından Hikmet Ertan ve emekli komiser Muhammet Şimşek’e İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Muğla milletvekili Metin Ergün tarafından rozetleri takıldı.

Ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş; “Kıbrıscık ilçemizde yapımı tamamlanan mantar kompost tesisinin açılışına Ankara ve İstanbul’dan gelen misafirlerimizle katıldık. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Muğla Milletvekilimiz Sayın Metin Ergün, İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sayın Rıdvan Uz, İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Genel İdare Kurulu üyesi Sayın Suat Sarı birlikte bugün Kıbrıscık programını gerçekleştirdik. Orada açılışa katıldık. Şimdi de Bolu’da teşkilatlarımızla birlikte basın toplantısı yapacağız.” ifadelerini kullandı.

“PARTİ FAALİYETLERİMİZİ DEĞERLENDİRECEĞİZ”

Örnekbaş’ın ardından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Metin Ergun, parti olarak hangi faaliyetleri hayata geçirdiklerini görüşmek üzere bir araya geldiklerini dile getirerek; “Kıbrıscık ilçemizde Bolu Belediyesinin ve Kıbrıscık Belediyesinin ortaklaşa yapmış oldukları, daha doğrusu arazisini Kıbrıscık Belediyesinin karşıladığı tesisi, Bolu Belediyesinin kurduğu mantar kompost tesislerinin açılışı için geldik. Mevkiidaşım Seyit Torun beyle birlikte. Daha sonra partimizin istişare toplantısı için buradayız. Bu istişare toplantıların daha ziyade bir yıllık bir bilanço yani parti olarak hangi faaliyetleri yaptık, bundan sonraki dönemde neler yapmamız lazım, eksik bıraktığımız hususlar nedir, devam etmemiz gereken hususlar nedir? Bununla ilgili istişareler yaptık.” şeklinde konuştu.

“BAŞKANLIK SİSTEMİ TÜRKİYE’Yİ NEREYE GÖTÜRÜYOR?”

Ergun, 2018 yılından bu yana uygulanan başkanlık sistemiyle ilgili fikirlerini de paylaşarak; “Ben yerel yönetimlerden sorumlu olduğum için belediye meclis üyelerimiz dinliyoruz. Belediye meclis üyelerimizin taleplerini alıyoruz. İttifak belediyesinin olduğu yerde, belediye ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bunun yanında aynı zamanda Türkiye siyaseti ile de ilgili görüşlerimizi dile getiriyoruz. Özellikle 2018 yılında uygulanmaya başlanan başkanlık sistemi dedikleri ama bize göre partili cumhurbaşkanlığı sistemi olan bu sistemle ilgili görüşlerimizi dile getiriyoruz. Bu sistem Türkiye’yi nereye götürüyor, bununla ilgili görüşlerimizi dile getiriyoruz.” dedi.

Etiketler: bolu haberler