Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİ KÖYLERE YARDIMLARA DEVAM EDİYOR

BOLU BELEDİYESİ KÖYLERE YARDIMLARA DEVAM EDİYOR
Bolu Merkez’de ve ilçelerinde bulunan köylerin yardım taleplerini geri çevirmeyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yardımların tesliminde de bizzat kendisi yer aldı.


Başkan Özcan, Hamzabey ve Ömerler köylerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde; “Her zaman köylerimizin yanında olduğumu söyledim. Bundan sonra da her türlü ihtiyacınızda bizim kapımızı çalabilirsiniz. Yardım isteyeni geri çevirmiyoruz” dedi.

Bolu Merkez’de ve ilçelerinde bulunan ve yardım talebinde bulunan birçok köye yardım yapılması için her ay gerçekleştirilen meclis toplantılarında karar aldıran Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yardımların teslimlerinde de bizzat kendisi yer aldı.

“Özel İdare’nin yetilemediği yerlerde elimizden geleni yapacağız”

Yardımların teslim edildiği ilk köy olan Hamzabey Köyü’nde köy halkı ile bir araya gelen Başkan Özcan; “Hamzabey Köyü benim çok sevdiğim bir köy. Belediye meclisimizden muhtarımızın talebi doğrultusunda karar almıştık. Onu teslim etmeye geldik. Biz, sadece Bolu’yu, Bolu Merkezden ibaret görmüyoruz. Şunu biliyoruz; Hamzabey bizim parçamız. Babası köyde oturuyor. Oğlu çarşıda oturuyor. Dolayısıyla biz elimizden geldiğince Özel İdare’nin yetişemediği konularda bizim imkanımız varsa elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

“Muhtar nereden yardım bulabilirse oradan alır”

Hamzabey’in ardından Ömerler Köyü’nü de ziyaret eden Başkan Özcan; “Her zaman köylerimizin yanında olduğumu söyledim. Bundan sonra da her türlü ihtiyacınızda bizim kapımızı çalabilirsiniz. Yardım isteyeni geri çevirmiyoruz. Bunu da herhangi bir siyasi amaçla yapmıyoruz. Bizim görevimiz o değil. Bizim görevimiz hizmet etmek. Muhtarlarımıza da kimse “Neden oradan istiyorsunuz?” demesin. Muhtar nereden yardım bulabiliyorsa oradan alır” dedi.

Etiketler: bolu haberler