Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“KALİTELİ TAKIMA KARŞI İYİ MÜCADELE ETTİK”

“KALİTELİ TAKIMA KARŞI İYİ MÜCADELE ETTİK”
Beypiliç Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.turunda deplasmanda Trabzonspor’a 1-0 mağlup olarak kupaya veda etti. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Reha Erginer ve Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avı açıklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, güçlü bir ekibe karşı oynadıklarını belirterek, “Ligi zirvede bitirdi, en formda takımı ve hocasına sahipler. Zor maç olacağını biliyorduk. Temel amacımız oyun ve taktiksel anlamda cevap vermekti. Maçın genelinde bunu başardık” dedi.

İlk yarıda direkten dönen toplarının, pozisyonların olduğunu ifade eden Erginer, “Bir plan dahilinde oynadık. Topu rakibe bıraktık, geçiş oyunu oynamak istedik. Karşımızda güçlü ekip var bize alan bırakmadılar. Üçüncü bölgede pozisyona girdik ama sonuçlandıramadık, biraz daha üretken olabilirdik. Trabzonspor, kaliteli takım. Oynamayan oyuncuları bu derinlik içinde çok iş yapan oyuncular. Yedek oynayan oynamayan kavramı kullanmak istemiyorum kaliteli takıma karşı iyi mücadele ettik. Basit bir gol yedik. Farklı deneyim tecrübe oldu. Bundan sonraki turlarda başarılar dilerim. Kendi takımım kuruluşunun 56. yılı bütün camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Avcı: “Maç bizim için sıkıntılı başladı”

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise; “Rakibimiz ligde mevcut kadrosuyla oynadı. Biz de az forma giymiş, bir arada oynanamış oyuncularla oynadık. Maç da beklediğim gibi sıkıntılı başladı. Odaklanma ve organizasyonda sıkıntılar yaşadıklarını belirten Avcı, "İlk yarıyı keyifsiz, doğru hamle yapmayan doğru pozisyona girmeyen şekilde bitirdik. İkinci yarı değişiklikler yaptık golü bulduk. Beklediğim bir oyun. Hem oyuncu hem performans değerlendirmesi yapıyoruz. Bütününde Trabzonspor, 2021'de sene başından itibaren 12 ay harika geçirdi. Kapanışı kazanarak kupada tur atladı. Trabzonspor'un olduğu her yerde yarış, hedef var. Önümüzde 4 gün tatil var, 7 Ocak'ta start vereceğiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Yarış içinde devam ettikleri için. Rakibe de başarılar diliyorum. Taraftarlar, bize çok destek veriyor. Trabzonspor takımının pozitif desteğe ihtiyacı var. Baskı yaparak, ses tonunu değiştirerek oyuncu performansını arttıramayız, ben de arttıramam. Verdikleri destek güzel. Bu bizi çok hızlandıracak. Geçen hafta 40 bin kişi geldi. Savunma hücumu beraber yapıyorlar. Bu yolun sonu çok güzel ben buna inanıyorum. Taraftarlardan bizden sabırlı şekilde destek istiyorum. Onlara teşekkür ediyorum, gelmeye devam etsinler" şeklinde konuştu.

Etiketler: bolu haberler