Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

2021’İN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARI KİM?

2021’İN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARI KİM?
ORC Araştırma, 2021 yılının en başarılı büyükşehir belediye başkanları, en başarılı il belediye başkanları ve en başarılı milletvekilleri anket sonuçlarını paylaştı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da araştırmanın sonuçlarına göre 2021 yılının en başarılı il belediye başkanları sıralamasında dördüncü sırada yer aldı.

HABER: ASLI AKIŞ

ORC Araştırma Şirketi 2021 yılına ait araştırma sonuçlarının analizlerini paylaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlandığı AK Parti, CHP ve İYİ Parti anket sonuçları analiz sonuçlarının ardından en başarılı milletvekilleri ve yerel yöneticiler anketini açıkladı.

Araştırmanın 02-21 Aralık tarihleri arasında 100 bin nüfusun üzerindeki tüm büyükşehir ilçelerinde ve 51 il merkezinde yapıldığı kaydedildi. Milletvekilleri anketinde siyasi partilerin genel başkan ve başkan yardımcıları dahil edilmediği kaydedildi. Araştırma toplam 20 bin 186 kişinin katılımıyla düzenlendi. 

ORC tarafından açıklanan, “2021 yılının en başarılı il belediye başkanları” listesinde, beş başkan yer aldı. Beş başkan arasında ise iki başkan AK Parti’den, iki başkan CHP’den, bir başkan ise MHP’den belirlendi. 2021 yılının en başarılı il belediye başkanları sıralamasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da listede dördüncü sırada adını yazdırmış oldu. 


Etiketler: bolu haberler