Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

‘NAZIM ORATORYOSU’ BÜYÜK BEĞENİ ALDI

‘NAZIM ORATORYOSU’ BÜYÜK BEĞENİ ALDI
Bolu Belediyesi’nin ve BAİBÜ ‘Psikoloji ve Fikir ve Sanat Topluluğu’nun işbirliğiyle düzenlenen ‘Nazım Oratoryosu’ sanatseverlerle buluştu. Zaman zaman izleyenlere duygu dolu anlar yaşatan üniversite öğrencileri, performanslarıyla izleyenlerden tam not aldı.


Nazım Hikmet’in 120’nci doğum günü nedeniyle hafta sonu Bolu Belediyesi Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde oratoryo gösterisi düzenlendi. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) ‘Psikoloji ve Fikir ve Sanat’ Topluluğu iş birliğiyle oluşturulan ‘Nazım Oratoryosu’ adlı gösteriye sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Gecede sahne alan üniversite öğrencileri, performanslarıyla zaman zaman izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

“BU İLDE SANAT VE KÜLTÜR KAZANMAYA DEVAM EDECEK”

İki saat süren gösterinin ardından sahneye çıkan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, “Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan’ın öncülüğünde şarkı söylemeye devam ediyoruz. Biz şarkı söyledikçe bu ilde sanat ve kültür kazanıyor. Kazanmaya da devam edecek” dedi.

Gösteriyi hazırlayan BAİBÜ ‘Psikoloji ve Fikir ve Sanat’ Topluluğu öğrencilerini tebrik eden Özdemir, sözlerini Nazım Hikmet’in ‘Güzel Günler Göreceğiz’ adlı şiiriyle tamamladı.
Etiketler: bolu haberler