Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERDE DE AYNI AKIBETE UĞRAYACAK”

“ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERDE DE AYNI AKIBETE UĞRAYACAK”
Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan, Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Sekreterliğini yapan İsmail Gürer’in 2023’te yapılacak olan Ziraat Odası seçimleri çalışmalara şimdiden başladığını ve muhtarlar üzerinde psikolojik baskı yaptığı iddiasında bulundu. Fidan; “Bir kamu çalışanının bu tür işlere girmesi doğru olmayıp, kendisini bulunduğu makamın görevlerini yapmaya davet ediyorum. Aynı zamanda bu arkadaşı aday olarak çıkartan grup daha önceki seçimlerde boyunun ölçüsünü almış olup, önümüzdeki seçimlerde de aynı akıbete uğrayacaklarını kendilerine şimdiden bildirmek isterim” dedi.

Haber: Ebru Buket Dönmez

2023’te yapılacak olan Ziraat Odası seçimlerinde delegelerin desteğini alarak göreve devam edeceklerini belirten Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan, Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Sekreterliğini yapan İsmail Gürer’e ağır bir dille seslendi.

 “KAMU ÇALIŞANININ BU TÜR İŞLERE GİRMESİ DOĞRU DEĞİL”

Kendisinin şu anda görevinin başında olduğunun altını çizen Hakkı Fidan, önceki seçimleri hatırlattı, İsmail Gürer’e yüklendi. Fidan; “Ziraat Odası seçimleri 2023 yılında yapılacak olup, biz oda yönetimi ve meclis olarak 2023 yılı seçimlerinde de delegelerin desteğini alarak göreve devam edeceğiz. Ancak seçimlere 1,5 yıl olmasına rağmen bir kamu kurumunda Yazı İşleri Müdürlüğü yapan, aynı zamanda köylerin yol, su ve altyapı hizmetlerini yürüten Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Sekreterliğini yapan İsmail Gürer şimdiden oda başkanlığı seçimlerine girmek üzere çalışmaya başlamış olup, makamını kullanarak muhtarlar üzerinde psikolojik baskı yapmaya başladığı Muhtarlar tarafından tarafıma bildirilmektedir. Bir Kamu çalışanının bu tür işlere girmesi doğru olmayıp, kendisini bulunduğu makamın görevlerini yapmaya davet ediyorum. Aynı zamanda bu arkadaşı aday olarak çıkartan grup daha önceki seçimlerde boyunun ölçüsünü almış olup, önümüzdeki seçimlerde de aynı akıbete uğrayacaklarını kendilerine şimdiden bildirmek isterim. Bizler şu anda görevimizin başında şevkle çalışmaya devam etmekteyiz. Bu Müdür arkadaş bu işleri bıraksın kendi asil görevini yapmaya devam etsin. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.
Etiketler: bolu haberler